Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι XAXAKES σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Με το TV Darling Live Show

Οι XAXAKES επιστρέφουν για 2 ξεχωριστά Live Show! Την Παρασκευή 11 Μαΐου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 12 Μαΐου στο PassPort Κεραμεικός στην Αθήνα, με διάθεση να επαναπροσδιορίσουν για ακόμα μια φόρα την έννοια του live act!

Μέσα από τον τίτλο “TV DARLING” το πρωτοπόρο συγκρότημα αναβιώνει το κλίμα, την αισθητική και την ενεργεία των πρώτων εμφανίσεων του. Εκεί που η υποκουλτούρα συναντούσε το νόημα του στυλ και τα πάντα είχαν μια αυθεντικότητα με σημασία και λόγο. Μέσα από αυτά τα 2 Show οι ακροατές θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και θα χαθούν στον κόσμο των XAXAKES, σε ένα κόσμο λαμπερό, αλλά ταυτόχρονα και σκοτεινό, όπου τα σκηνικά, τα κουστούμια και η θεατρικότητα, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία τους.

Στο “TV DARLIN”, οι XAXAKES με πλήρης σύνθεση (3 κιθάρες, πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα & 2 βιολιά) θα ντύσουν με εικόνες τα τραγούδια από την εποχή του σκληρού “HEY MISTER”, μέχρι και του αισθησιακού “ΜΗ ΜΑΖΙ”, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό από το επερχόμενο τους album.

Γιατί My Sweet Darling η ζωή είναι πιο ωραία έξω από την TV!

-        Παρασκευή 11 Μαΐου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15 - Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310.500670 / www.fixfactoryofsound.gr)

-        Σάββατο 12 Μαΐου, PassPort Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος - Αθήνα /

τηλ. 210.5222203 / http://www.pass-port.com.gr)

Προπώληση 10 euro | Ταμείο: 12 euro

XAXAKES Facebook page: https://www.facebook.com/XaxakesOfficial

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι