Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Master-class κιθάρας με τον Christophe Astolfi

Τι πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι

Master-class κιθάρας με τον Christophe Astolfi  θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου, 18:00-20:00 στην  ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, Τ.Κ. 546 22 Θεσσαλονίκη) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Ποιος είναι ο Christophe Astolfi;

Ο Christophe Astolfi είναι γνωστός για τις ερμηνείες του στα τσιγγάνικα βαλς για τα οποία έγραψε μάλιστα μια μέθοδο, αλλά είναι αρχικά ένας μουσικός που αυτοσχεδιάζει τόσο στο στύλ του Django Reinhardt όσο και στο be-bop, γεγονός που προσθέτει στην ερμηνεία του μια μοναδικότητα. Διδάσκει επίσης τζαζ μουσική στη σχολή Chope des Puces στο Παρίσι.

Η συγκεκριμένη masterclass απευθύνεται σε κιθαρίστες και μουσικούς που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να τελειοποιήσουν το στυλ manouche. Η τεχνική του δεξιού χεριού, η ιδιαίτερη ορολογία του στυλ, η συνοδεία, το ρεπερτόριο θα είναι μέρη του προγράμματος σ' αυτό το ραντεβού. Θα μοιραστούμε ανέκδοτες ιστορίες που θα μας παραπέμψουν στην ιστορία της μουσικής αυτής.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφή:

- Αλέξανδρος Καλλιφατίδης 6932206930

- Μαριλού Φυντανίδου 6949950530

- Μαριάνθη Πάσχου 2310 821 231, εσωτ. 104

Σε συνδιοργάνωση με το μουσικό σχήμα Passa Tempo, την υποστήριξη της ΕΣΗΕΜ-Θ και την ευγενική χορηγία του Κτήματος Κούρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ