Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διπλή δωρεάν θεατρική παράσταση για καλό σκοπό

Αρραβωνιάσματα, παρεξηγήσεις, κληρονομιές και μια νύφη στα αζήτητα στην κλασσική κωμωδία, που αγαπήθηκε ως ταινία με τους Αυλωνίτη - Βασιλειάδου, εκτυλίσσονται στο θεατρικό σανίδι από τη θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας.

Τη θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» των Ν. Τσιφόρου - Π. Βασιλειάδη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Θεσσαλονικείς, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στις 21:00.

Η είσοδος στην θεατρική παράσταση θα είναι ελέυθερη, ωστόσο, αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια διαχρονική κωμωδία στην οποία σατιρίζεται και προβάλλεται η νοοτροπία που περνούσε από γενιά σε γενιά και που τελικά πολλοί άνθρωποι κατεύθυναν την ζωή τους, σύμφωνα με παράγοντες που αφορούσαν τον κοινωνικό περίγυρο κι όχι την προσωπική θέληση. Πόσο ρόλο έπαιζε η προίκα σε ένα γάμο, πώς γίνονταν γάμοι συμφέροντος και πώς μπορούσε η πιο ασχημούλα κοπέλα ξαφνικά να φαντάζει νεράιδα!!

Έτσι και στο έργο, ο Ευάγγελος Ταρνιάτης προσπαθεί να παντρέψει την αδερφή του , Ευτυχία, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής, και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί καθώς είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια.

Την παράσταση διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε σκηνοθεσία του Αλμπέρτο Σεβή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ