Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η Μελίνα Κανά στη Μονή Λαζαριστών

Για μια συναυλία όπου συμμετέχει και ο Θέμης Καραμουρατίδης

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το «Αγάπα με και πούλα με», που έκλεψε τις καρδιές του κοινού όλο το χειμώνα και μια εξαιρετική παρέα φίλων της μουσικών, η Μελίνα Κανά ξεκινά το καλοκαιρινό μουσικό της ταξίδι. Συνοδοιπόροι της ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

 Την Τετάρτη 27 Ιουνίου η Μελίνα Κανά ανεβαίνει στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, για να τραγουδήσει στα πρώτα γενέθλια του «Μήνυμα 107.7Fm», ενός «συγγενικού» προς το μουσικό της ύφος ραδιοφώνου το οποίο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του αγκάλιασε παλιά και νέα τραγούδια της Μελίνας και πλέον συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.Η  Μελίνα Κανά  είναι μία ερμηνεύτρια,  που με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι,  της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία  έχει απογειώσει φωνητικά.  Από τη νέα της συνεργασία με το συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τη στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της  τραγούδι «Αγάπα με και πούλα με»  το οποίο ακούγεται στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία. Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου  και στίχους του Δ. Παπαχαραλάμπους από το  άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών», ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς  «Τα φώτα στην πλατεία»  από το οποίο ήδη ξεχωρίζει  «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».

Κιθάρες: Χρυσόστομος Καραντωνίου

Πνευστά : Γιώργος Μακρής

Μπουζούκι : Βαγγέλης Ζαρμπούτης

Κρουστά : Αλέξανδρος Κούρος

Μπάσο : Αντωνία Τσολάκη

Ενορχήστρωση : Χρυσόστομος Καραντωνίου

Ηχοληψία: Γιάννης Βαφειάδης

Ώρα έναρξης: 21:00 Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Τιμή εισιτηρίου:

Προπώληση: 12€ (γενική είσοδος), 10€ (ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών)

Ταμείο: 15€ (γενική είσοδος), 12€ (ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη