Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάμε θέατρο με 1 + 1 εισιτήριο δωρεάν!

Κουπόνι «Αθήναιον» στην εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης» για την παράσταση "Άδεια ποδηλάτου"

Ο «Τύπος Θεσσαλονίκης» σάς πάει θέατρο σε συνεργασία με το «Θέατρο Αθήναιον»( Βασιλίσσης Όλγας 35)! Αγοράστε από Πέμπτη 11/10/2018 μέχρι και την Κυριακή 14/10/2018, την εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης», μόλις με 0,50 λεπτά, και βρείτε το κουπόνι για 1 + 1 εισιτήρια στο «Θέατρο Αθήναιον» ειδικά για την παράσταση «Άδεια Ποδηλάτου» που παίζεται Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή  στις 20:00.

Με το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα «Τ.Θ.», που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης, αγοράζετε ένα εισιτήριο των 12 ευρώ στο «Θέατρο Αθήναιον» και αποκτάτε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά πηγαίνετε στο θέατρο με την παρέα σας και παίρνετε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός!

Τηλ. επικοινωνίας 2310 832060 και 2310 262051.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλό θα ήταν να κάνετε και μια τηλεφωνική κράτηση πριν πάτε. Η προσφορά ισχύει βάσει διαθεσιμότητας αποκλειστικά για εισιτήρια των 12 ευρώ για την παράσταση «Άδεια ποδηλάτου»  από 12 έως 14 Οκτώβρη.

Άδεια ποδηλάτου

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Άδεια Ποδηλάτου» διανύει φέτος το 18ο χρόνο παρουσίασής της και αποτελεί πλέον μία από τις μακροβιότερες αθηναϊκές παραστάσεις.  Πρόκειται για  ένα ταξίδι αναμνήσεων στην εικοσαετία 1946-1966. 

«Η παράσταση αυτή αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από κειμήλια και από σπαράγματα οικογενειακών μου επιστολών, αλλά και από σκόρπια θραύσματα που κάποτε αποτέλεσαν κομμάτια της ζωής ανωνύμων συμπατριωτών μας. Με την “Άδεια Ποδηλάτου” αποδίδω φόρο τιμής στην παλαιότερη γενιά, που μας παρέδωσε το κοπιαστικό και διακριτικό της πέρασμα μέσα απ’ το χρόνο. Φόρο τιμής στις ανθρώπινες στιγμές που πέρασαν κι έσβησαν απαρατήρητες, χαμηλότονες και τελικά μεγαλειώδεις. Φόρο τιμής στην οικογένεια και την καταγωγή μου. Η «Άδεια Ποδηλάτου» είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και αφιερωμένη στους γονείς μου, Ροδούλα και Νίκο», αναφέρει η δημιουργός και ερμηνεύτρια της παράστασης Κερασία Σαμαρά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Θεατρική εταιρεία ΘΕΣΙΣ.

Είσοδος: 12 €, μειωμένο: (για άνω των 65, ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ) 10 €. Προπώληση: ταμείο Θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, Viva gr, ταμείο Θεάτρου ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα μετά από χρόνια (VIDEO)
Στόχος μας είναι να είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση, δήλωσε – Τι είπε για την ακρίβεια και το θέμα του ντιμπέιτ
Ανδρουλάκης: Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα μετά από χρόνια (VIDEO)