Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μέρες Halloween στο Cineplexx

Τι θα γίνει - Προβολή της ταινίας Halloween και πολλές εκπλήξεις

Από 25 Οκτωβρίου, το Horror Icon Michael Myers επιτέλους επιστρέφει στη Μεγάλη Οθόνη. Δείτε την ολοκαίνουργια ταινία Halloween όπως σού αξίζει: https://bit.ly/2yo0oQX

Στις 25, 26, 27, και 28 Οκτωβρίου, 19:00-23:00, επισκεφθείτε τους Κινηματογράφους Cineplexx (εντός Εμπορικού κέντρου One Salonica) και Διασκεδάστε μέχρι Θανάτου πριν καν μπείτε στην Αίθουσα:

COSPLAY: Η Aπόλυτη Eνσάρκωση του Tρόμου είναι αληθινή.

GREECE'S NEXT HORROR MODEL CHALLENGE: Πάρτετην καλύτερη σου πόζα, και ακολουθήστε τα βήματα που θα σας περιμένουν ώστε να αδράξετε την ευκαιρία για την Ολόδική σας Επαγγελματική Horror Φωτογράφιση.

MAGIC TRICKS: Θα αμφιβάλλετε για την ίδια τη φύση της πραγματικότητας. Και θα έχετε απόλυτο δίκιο.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Pics or it didn't happen; Ο ειδικός θάλαμος Fabooth θα σας περιμένει για να τυπώσετε άμεσα τις αναμνήσεις σας.

ΔΩΡΑ: Σε κάθε προβολή Halloween εντός των ημ/νιών και ωραρίων των events, κουπόνια Δώρων θα έχουν τοποθετηθεί κάτω από τυχαία επιλεγμένα καθίσματα. Αν βρείτε κουπόνι κάτω από το κάθισμά σας, έχετε κερδίσει δώρο!

Περισσότερες πληροφορίες: www.cineplexx.gr 

Δεν υφίσταται καμία απολύτως έξτρα χρέωση για τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε/οποιεσδήποτε από τις παραπάνω δραστηριότητες των events. Προβολές θα είναι διαθέσιμες και πέρα από τα ωράρια και τις ημ/νίες των events.

Στο εμπορικό κέντρο One Salonica (www.onesalonica.gr).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την ανήλικη αδερφή της
Η 17χρονη αδερφή της σωριάστηκε λιπόθυμη – Συνελήφθη η μικρότερη αδερφή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία
Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την ανήλικη αδερφή της