Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συναυλία και εργαστήρι με το Λευτέρη Μουμτζή

Στο αβγό

Σε συνέχεια του επιτυχημένου εργαστηρίου που έλαβε χώρα στο φετινό Μουσικό Χωριό τον Αύγουστο, ο Λευτέρης Μουμτζής καλεί στο αβγό (Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // Θεσσαλονίκη) επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όλων των ηλικιών και ιδιωμάτων σε ένα τριήμερο εργαστήρι, όπου θα επιχειρήσει να αναλύσει και να «ξεσκεπάσει» τους λόγους που συλλογικά και ατομικά μας σταματούν από το να ολοκληρώσουμε τις δημιουργικές μας επιθυμίες.

Περισσότερα εδώ

Συναυλία με το Λευτέρη Μουμτζή

Εξάλλου ο Λευτέρης Μουμτζής λίγο πριν την κυκλοφορία του καινούριου του δίσκου 'Beaming Light', που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019, δίνει μια συναυλία στο Αβγό το Σάββατο 20 Oκτωβρίου 2018 ώρα 21.00. Μαζί με τον σταθερό του συνεργάτη Δημήτρη Χατζηζήση θα παίξουν κομμάτια από το δίσκο Now Happiness (2016), κάποια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο, καθώς και κάποια ακόμα πιο καινούρια ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία του Μουμτζή στη Θεσσαλονίκη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η μουσική του χαρακτηρίζεται αγγλόφωνο φολκ, indie-folk, singer-songwriter κλπ

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ

Οι κρατήσεις θέσεων για την παράσταση θα γίνεται το αργότερο μέχρι ένα 24άωρο πριν τη διεξαγωγή και μόνο μέσω της ιστοσελίδας online.

To αβγό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι