Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αποχαιρετιστήριο πάρτι των 53ων Δημητρίων

Την Κυριακή 21 Οκτώβρη η τελετή λήξης

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι των 53ων Δημητρίων θα γίνει την Κυριακή 21/10/2018 στις 21.00 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και φέρνει κοντά όσους έγιναν κοινωνοί της ανάγκης για διάλογο πολιτισμού και ιδεών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, σε ένα πλαίσιο ανοιχτό στο γνωστό και στο άγνωστο.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: "Μια πόλη, ένας κόσμος, μια μεγάλη πλατφόρμα με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, που έφερε πιο κοντά μας τις κουλτούρες του κόσμου μέσα από δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και περφόρμανς, συναυλίες και εικαστικά, χορό, φωτογραφία, κινηματογράφο, στο πλούσιο φεστιβαλικό σώμα που συνέθεσε την εμπειρία των 53ων Δημητρίων.

Στην εκδήλωση που σηματοδοτεί το τέλος του κοσμοπο­λίτικου πολιτιστικού ραντεβού, συναντιόμαστε για ένα ποτήρι κρασί στον χώρο του ΚΘΒΕ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το μέλλον, όλοι όσοι απολαύσαμε τις εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης και εργαστήκαμε για την πραγματοποίησή της".

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€