Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Σουλεϊμάρκ στο Ράδιο Σίτυ

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

O «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής» - κατά κόσμον Μάρκος Σεφερλής – έρχεται από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Ράδιο Σίτυ (Παρασκευοπούλου 9 & Βασιλίσσης Όλγας 11 Τηλ:2310824970 & 2310819153).

Ο γνωστός ηθοποιός, φέρνει την νέα του επιθεώρηση ο τίτλος της οποίας μας παραπέμπει στην γνωστή σειρά που προβάλλεται στο Ant1, τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή.

Στην πόλη μας θα έχει «τα σεντούκια του με τις 200 και βάλε... φορεσιές του, τα πολυάριθμα εντυπωσιακά σκηνικά του, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, χορό, τραγούδια και προπαντός... άφθονο γέλιο».

Και εκτός από το πολυμελές χαρέμι του, θα ασχοληθεί με τα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη, του Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά και του Ηλία Κασσιδιάρη, τον Ταρζάν, τον υποψήφιο πρωθυπουργό Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο, τον Ηρακλή με τους Δαίμονες, τον Αριστοφάνη, τους σκληρούς χασάπηδες και τους ατρόμητους πυγμάχους, μια λαϊκή αγορά με φρούτα και μπαχάρια της Ανατολής, και πέντε άντρες... έτοιμους να βγουν απ’ τα ρούχα τους.

Σκηνοθεσία - Στίχοι - Μουσική: Μάρκος Σεφερλής, Κείμενα: Μάρκος Σεφερλής-Στέλιος Παπαδόπουλος, Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη, Κοστούμια: Σύλια Δεμίρη, Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν. Παίζουν: Μάρκος Σεφερλής,

Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Αρετή Ζαχαριάδου, Στέλιος Κρητικός,

Μάκης Πατέλης, Ζώζα Μεταξά, Λίλιαν Αρχοντή.

Παραγωγή:THE ART OF COMEDY

Τιμές Εισιτηρίων: Ενήλικες (Πλατεία-Θεωρείο-Εξώστης) 20€, Παιδικό, Φοιτητικό, για ανέργους, πολύτεκνους & συνταξιούχους 15€. Παραστάσεις θα γίνονται μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.

Και τα πρωινά…. Ζυμαρούλης

Και από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου έως τις 10/11 τις Κυριακές τα πρωινά, στις 11.00 ο Μάρκος Σεφερλής θα γίνεται… “Ζυμαρούλης” για τις ανάγκες της ομώνυμης παιδικής παράστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθούν παραστάσεις και για σχολεία (Δευτέρα – Παρασκευή στις 10.30).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ