Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τρία χρόνια Opera Chaotique

Επίτομοι καλεσμένοι τους θα είναι, πέρα από το κοινό , όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές των ιστοριών τους : Μαρκήσιος Ντε Σαντ, Τσαρλς Μπουκόβσκι, Φάντασμα της Όπερας, Βασίλισσα των Βουντού, Κάρμεν, Δον Ζουάν.

ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Ήταν μια χειμωνιάτικη μέρα κάπου στην Αθήνα όταν ο Γιώργος Τζιουβάρας συνάντησε τον Χρήστο Κουτσογιάννη και αποφάσισαν να κάνουν κάτι διαφορετικό στο χώρο των τεχνών.

Οι δύο τους έγιναν οι Opera Chaotique, ο πρώτος με το καλλιτεχνικό όνομα Tenorman και ο δεύτερος έγινε ο Voodoo Drummer και μαζί έκαναν την παράσταση «A Jazz up Opera show» που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Βερολίνο, δείχνοντας ήρωες της όπερας όπως ο Δον Ζουάν, ο Φίγκαρο, η Κάρμεν και το Φάντασμα της όπερας να είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας.

Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια με πολλά live και νέες προτάσεις από τους δύο τους. Με αφορμή αυτή την επέτειο οι Opera Chaotique θα ανηφορίσουν για ακόμη μια φορά στην πόλη μας και στο Club του Μύλου την Παρασκευή 16 Μαΐου για να το γιορτάσουν.

Ποιοι θα είναι οι επίτιμοι καλεσμένοι τους; Πέρα από το κοινό φυσικά, όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές των ιστοριών τους : Μαρκήσιος Ντε Σαντ, Τσαρλς Μπουκόβσκι, Φάντασμα της Όπερας, Βασίλισσα των Βουντού, Κάρμεν, Δον Ζουάν.

Τι να περιμένετε; Την όπερα να συναντάει το πανκ, τη τζαζ να αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, αλλά και στοιχεία καμπαρέ και μιούζικαλ.

Να προσθέσουμε ότι στη βραδιά θα ακουστούν πρωτότυπες συνθέσεις από το πρώτο τους άλμπουμ, μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Σαίξπηρ, Μπουκόβσκι και Έντγκαρ Άλαν Πόε, ιδιαίτερες διασκευές, σε ένα χαοτικό σόου.

-Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Πιάνο, Αφήγηση

-Χρήστος Κουτσογιάννης(Voodoo Drummer): Ντραμς, Tricks

-Λητώ Μεσσήνη: Σοπράνο

-Σταύρος Παργινός : τσέλο

Special Guests: Ανδρομάχη Βουτσά (Τραγούδι), Φρίντα Τριανταφύλλου (Τραγούδι).

Κείμενα: Tenorman & Voodoo Drummer, Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα, Μάσκες: Μάρθα Φωκά / Δημήτρης Στάμου (Merlin Puppet Theater).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

-Προπώληση εισιτηρίων 8€, Public, viva.gr, SevenSpot, Παπασωτηρίου, Iανός, -Στο Ταμείο 10€. Ισχύουν εισιτήρια φοιτητών και ανέργων 5€. Τηλ. Κρατήσεων και πληροφοριών: 2310504014, 6986924600.

Στείλτε μας email στο [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας στο 2310-553196 και μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που θα δώσουν στις 16/5 οι Opera Chaotique. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 34χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το Λευκό Πύργο
«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη