Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περικλής Μπαλάφας: 40 χρόνια πορείας στην Τέχνη

Αύριο στις 19.30 στην αίθουσα διαλέξεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος) τα εγκαίνια της έκθεσης έργων του

 

Την Παρασκευή 14/11 και ώρα 19.30 στην αίθουσα διαλέξεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 4ος όροφος) θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «Περικλής Μπαλάφας: 40 χρόνια πορείας στην Τέχνη».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Λαμπρινή Κολτσίδου και η Μπέττυ Μάλλιου.

Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Παπαργύρης, η πρώην πρόεδρος του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου κα Θεοδώρα Λειψιστινού, ο γ.γραμματέας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδας κ. Κώστας Ταπακτσόγλου και ο δάσκαλος ζωγραφικής κ. Βασίλης Μπόττας.

Το ζωγραφικό έργο του κύριου Μπαλάφα θα παρουσιάσουν ο καθηγητής του ΠΑΜΑΚ κ. Τάσος Αρβανιτάκης και ο ζωγράφος Βασίλης Βαφειάδης. Για το ποιητικό του έργο θα μιλήσει η φιλόλογος – λογοτέχνης κα Ζένια Κατσούλη. Ποιήματα θα διαβάσουν οι κυρίες: Γεωργία Αλεξίου, Μαρία Μακρή, Μαριάννα Μπουρουτζή και Ερασμία Μπαλάφα. Μουσική παρουσία: Δημήτρης Κεχαγιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία