Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

2ο Thessalonink-Thessaloniki Tattoo Convention

4-6 Σεπτεμβρίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης χρονιάς, το δεύτερο Thessalonink έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ξεσηκώσει κύματα δημιουργίας! Από τις 4 έως και τις 6 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει όλους.

Και φέτος θα έχουμε σήμα κατατεθέν την συμβολική γοργόνα με ρίζες από την μακρά ιστορία της Θεσσαλονίκης. Και φέτος στον πανέμορφο χώρο του Λιμανιού, στην Αποθήκη Γ’, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, θα μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους και θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους μέχρι την επόμενη συνάντηση. Μεγάλοι αλλά και μικροί, θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ μέσα από συναυλίες στο open air stage, διαγωνισμούς, graffiti shows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video θα βρείτε στο http://www.thessalonink.gr/και στο http://www.facebook.com/thessalonink. Περιηγηθείτε στα προφίλ των φετινών tattoo artists και προετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση δερματοστιξίας στην πόλη. Το τριήμερο επιμελείται και παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά… ο Γιώργος Μαυρίδης και σύσσωμη η ομάδα του Thessalonink.

Πρόγραμμα και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ