Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σήμερα Τρίτη δεν θα κάτσω σπίτι επειδή...

Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας...

-Προβολή της ταινίας του Σταύρου Τσιώλη «Ας περιμένουν οι γυναίκες», που τη συνοδεύει ζωντανά ο Μπάμπης Μπατμανίδης και η μπάντα του, ενώ συμμετέχει και ο Αργύρης Μπακιρτζής. Στις 21:30 στη Μονή Λαζαριστών. Σκηνοθεσία εκδήλωσης: Άκης Κερσανίδης. Εισιτήρια: 7€ (ανέργων, πολυτέκνων, φοιτητών), 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Ταμείο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Σάρωθρον

-Λόγω των ασταθών καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες προβολές των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ Δράμας που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σήμερα θα πραγματοποιηθούν τελικά στο Δημοτικό Κινηματογράφο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) και ώρα 9:30 μ.μ.

Επίσης, οι προγραμματισμένες προβολές για τις 6 & 7 Ιουλίου στο αμφιθέατρο του ΘΕΠΑΝ στο Ελευθέριο Κορδελιό ματαιώνονται λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

(Πληροφορίες: 2310 759 766 & 2310 762 400)

-Οι Εκδόσεις Ψυχογιός ενημερώνουν τους αναγνώστες ότι, με βάση τις τελευταίες πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις, αναβάλλεται η πραγματοποίηση της εκδήλωσης για το νέο βιβλίο του Δημήτρη Στεφανάκη, «Ο χορός των ψευδαισθήσεων», που ήταν προγραμματισμένη γι’ σήμερα 30 Ιουνίου, στο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ (Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ