Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η άλλη πλευρά της Ελλάδας τραγουδά στο Sani Festival

Απόψε η Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης συμπράττει με τον Φίλιππο Πλιάτσικα

Η Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζουν αύριο, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015, στο Λόφο Σάνης, στις 21:30, στο πλαίσιο του 23ου Sani Festival, τη μουσική παράσταση «The Other Side of Greece», μια ξεχωριστή εμπειρία συνένωσης του ροκ ήχου με τη δύναμη της κλασικής ορχήστρας, με τη συμμετοχή των Γιάννη Μηλιώκα, Μανώλη Φάμελου και Στάθη Δρογώση.

Το «The Other Side of Greece» είναι μια μουσική παράσταση που φιλοξενεί και άλλες μορφές τέχνης σε μια προσπάθεια να αναδείξει τον πλούτο του Ελληνικού πολιτισμού. Σκοπός της είναι να αναμειχθούν καλλιτεχνικές μορφές και είδη συνδυάζοντας το βλέμμα προς το μέλλον με την πίστη και το σεβασμό στο παρελθόν και την παράδοση.

Η πολύχρονη πορεία του Φίλιππου Πλιάτσικα και οι μεγάλες επιτυχίες που αντέχουν στο χρόνο, συνενώνονται  με νέες ενορχηστρώσεις εκτελεσμένες από την 36μελη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη. Μεγάλοι ποιητές του παρελθόντος συναντώνται με το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, μέσω αγαπημένων τραγουδιών που δένουν αρμονικά με την απαγγελία στίχων σε κινηματογραφική προβολή, με νέο ήχο, φως και χρώμα.

Η μουσική παράσταση «The Other Side of Greece», παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία από τον Οκτώβριο του 2013 σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού(Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντίσελντορφ) δείχνοντας το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας, αυτό της τέχνης και του πολιτισμού. 

Γενική Είσοδος: 15€, Είσοδος αριθμημένης θέσης: 25€, Είσοδος πελατών Sani Resort: 10€. Σημεία προπώλησης στη Θεσσαλονίκη: Stereodisk (Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912), Κωνσταντινίδης Book & Style ( Μητροπόλεως 92). Χαλκιδική: στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400. Επίσης εισιτήρια προπωλούνται στα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της viva.gr σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 0,75€ - χρέωση συναλλαγής) και στα: Public (Τσιμισκή 24 - Μητροπόλεως 33, Τ: 2310 227288) και Mediterranean Cosmos (Τ: 2310 472633),  ΙΑΝΟΣ, Παπασωτηρίου, Δίκτυο καταστημάτων SEVENSpots, RELOAD, Media Markt.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ