Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως το καλοκαίρι καλά κρατεί. Και γιατί να μείνουμε μέσα στο σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

1. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την παράταση της έκθεσης της Άννης Καλτσίδου, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Παράλληλου Προγράμματος της 5ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης και φιλοξενείται στη Ρωμαϊκή Αγορά.

Στην τρίτη αυτή ατομική της έκθεση, η Καλτσίδου παρουσιάζει μία εγκατάσταση, ειδικά διαμορφωμένη για την Κρυπτή Στοά, και δημιουργεί ένα περιβάλλον σε τμήμα του αρχαιολογικού χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς. Και τα δύο μέρη της έκθεσης συνδιαλέγονται με τον αρχαιολογικό χώρο, παράγοντας συνειρμούς σχετικά με τη συνέχεια και την πορεία (του ανθρώπου, της πόλης, του περιβάλλοντος, της πολιτιστικής κληρονομιάς) μέσα στο χρόνο.

Ωράριο Λειτουργίας: 8:00-15:00. Είσοδος: ελεύθερη. Πληροφορίες: 2310 204868, 2313310442, 2310 221266.

-Νύχτες γεμάτες σινεμά υπόσχεται ο Θερινός Κινηματογράφος “Τζένη Καρέζη” στο Δήμο Παύλου Μελά (Φιλίππου και Μαυρομιχάλη Τηλέφωνο: 2310600696). Απόψε σειρά έχει η ταινία «Ρίο 2».  Προβολή στις 21.30.

Είσοδος ελεύθερη. Αντί για εισιτήριο φέρτε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Μουσική

 

1.Οι Be Uncensored παρουσιάζουν τον Elbee Bad στο Maori Beach Bar (Ακτή Πύργου, Γομάτι Χαλκιδικής). Από νωρίς το απόγευμα ο Αμερικάνος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για το ταυτόχρονο μιξάρισμα και ραπάρισμα πίσω από τα decks, θα χαρίσει ξεχωριστές στιγμές αληθινής house μουσικής. Μαζί του θα είναι ο Lowjac της Bliq Records, ο Caught In Fact και οι resident DJs του Be Uncensored, KBLS, Rhyleb και Hearthink. Είσοδος Ελεύθερη.

Αν διοργανώνετε κάποια δωρεάν εκδήλωση επικοινωνήστε μαζί μας (στο [email protected]) για να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου