Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ματαιώθηκε τελικά το «Ασ Περιμένουν οι Γυναίκες»

Η χθεσινή εκδήλωση, που προγραμματίστηκε για 3η φορά, δεν έγινε λόγω τεχνικής βλάβης

 Μάλλον δεν ήταν γραφτό να γίνει η εκδήλωση "Ασ Περιμένουν οι Γυναίκες". Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες τόσο την Τρίτη 30 Ιουνίου, όσο και την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ήρθε η 1η Σεπτέμβρη για να συναντήσει ένα νέο εμπόδιο. Χθες αιτία ήταν μια βλάβη στο σύστημα προβολής, συγκεκριμένα στην οθόνη, που δεν επέτρεψε την προβολή της ομώνυμης ταινίας, η οποία θα συνοδεύονταν από ζωντανή μουσική. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να παρουσιαστεί η ταινία που θα συνοδεύονταν από ζωντανή μουσική. Στο μεσοδιάστημα οι Babis Batmanidis Co\m/pany και ο Αργύρης Μπακιρτζής προσπάθησαν να κάνουν την αναμονή πιο ανώδυνη με μουσική και τραγούδια.

Από τους διοργανωτές ζητείται συγνώμη « από όλους τους επίμονους φίλους που προσπάθησαν τρεις φορές να συμμετέχουν σ' αυτή την τόσο ξεχωριστή εκδήλωση. Ίσως, κάποια στιγμή στο μέλλον, καταφέρουμε να την κάνουμε..», αναφέρουν.

Τα εισιτήρια θα επιστρέφονται από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών από Τετάρτη 2/9 (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 - 14.00 & 18.00 - 22.00). Όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί από το viva.gr με πιστωτική κάρτα, θα επιστραφούν στο λογαριασμό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Ποια ερμηνεύτρια θα ψάλει τον Εθνικό Ύμνο
«Το ήθελα για τη Γαλλία να συμβεί, γιατί οι πρώτοι που με πήραν από την Ελλάδα ήταν οι Γάλλοι» δήλωσε η μεγάλη ερμηνεύτρια
Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Ποια ερμηνεύτρια θα ψάλει τον Εθνικό Ύμνο