Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η γιορτή του Stand Up στο Μαιευτήριο!

Stand-Up Comedy και φέτος στο μέρος που «γεννιούνται» τα αστεία, το Μαιευτήριο

Κάθε φέτος και νωρίτερα. Το πρώτο "ανοιχτό μικρόφωνο" της σεζόν θα πραγματοποιηθεί εκεί που γεννιούνται τα αστεία. Στο Μαιευτήριο (Βαλαωρίτου 19, 2ος όροφος).

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 11 κωμικοί θα παρουσιάσουν τα νέα πεντάλεπτά τους, στο θερμότερο κοινό της πόλης. Το OPENkwMiC είναι το μέρος που θα δεις τα αστεία του μέλλοντος πρώτος. Είναι εκεί που νέα ταλέντα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση.

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Γιώργος Βαβούρας και Στέλιος Ανατολίτης θα παρουσιάσουν έναν έναν τους διψασμένους για χειροκρότημα κωμικούς, σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Κερασάκι στην τούρτα η ψηφοφορία στο τέλος της βραδιάς: αποφασίζομεν και βραβεύομεν το καλύτερο αστείο. Η είσοδος για τη γιορτή της άγριας ομορφιάς της κωμωδίας είναι μόνο 3€ και οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας για τραπέζι, θέση ή σταντ στο 6941 490402 (κύριος Γιάννης). Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για να δοκιμάσετε πρώτη φορά να ανεβείτε στη σκηνή του Μαιευτηρίου, στείλετε μέηλ στο: [email protected].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους