Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Sold out η προπώληση για την αυριανή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Τα ελάχιστα εισιτήρια που έμειναν θα διατεθούν αύριο με σειρά προτεραιότητας στη του Fix Factory of Sound, όπου και θα τραγουδήσει ο γνωστός καλλιτέχνης

Εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία προπώλησης τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια που είναι προγραμματισμένη για αύριο στο Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, τηλ.2310 500670).

Για όσους δεν πρόλαβαν και θέλουν να τον ακούσουν, θα υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια που θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας στη είσοδο την ημέρα της συναυλίας.

 Όσο για το Live; Ο Κωστής θα πει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις τρεις ξεχωριστές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδας (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 22.30. Ταμείο: 13 ευρώ. Καθήμενοι: 23ευρώ με ποτό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης