Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου πάει… Μαιευτήριο!

Με την παράσταση Work In Progress

Μετά την βραδιά του προηγούμενου Σαββάτου, το Μαιευτήριο Comedy Club επανέρχεται πιο ξεκαρδιστικό από ποτέ, με ένα τριήμερο ξέφρενης κωμωδίας.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στην παράσταση kwmic show, πέντε κωμικοί αναλαμβάνουν δράση και σας οδηγούν στη λεωφόρο του γέλιου. Ο Γιώργος Χατζηπαύλου, κορυφαίος σταντ-απ κωμικός στην Ελλάδα, η νεράιδα με το σατανικό χιούμορ Αλίκη Τσακούμη, ο κωμικός με τις χίλιες φωνές και αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του 1055rock Αλέξανδρος Χαριζάνης, το όρθιο χιλιόμετρο του ελληνικού σταντ-απ Νίκος Λουκάς και το ανερχόμενο αστέρι, γέννημα-θρέμμα του Μαιευτηρίου, Βαγγέλης Μουλαράς, αρπάζουν το μικρόφωνο και ανεβαίνουν στη σκηνή του Μαιευτηρίου.

Την Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το Μαιευτήριο Comedy Club έχει την τιμή να φιλοξενεί το Γιώργο Χατζηπαύλου, έναν από τους πιο αγαπημένους stand-up κωμικούς στην Ελλάδα και την παράσταση Work In Progress. Το όνομα της παράστασης δεν είναι τυχαίο. Σε ένα πειραματικό διήμερο, ο Γιώργος θα παρουσιάσει ολοκαίνουργια κείμενα που βρίσκονται στη διαδικασία τελικών διορθώσεων και δοκιμών και θα ενσωματωθούν στο επόμενο Special του. Δύο εμφανίσεις στις οποίες έχετε την ευκαιρία να είστε μέρος της εσωτερικής δουλειάς ενός κωμικού, να δείτε πως στήνεται μια παράσταση πριν φτάσει στην τελική της μορφή και καλείστε να είστε ο τελικός κριτής της βραδιάς, με το γέλιο και το χειροκρότημά σας.

Το Μαιευτήριο σας προσκαλεί ξανά να αποδείξετε ότι είστε το θερμότερο κοινό στην Ελλάδα και να πάρετε μέρος στη γέννηση των νέων αστείων που αναβλύζουν από το φιλόξενο χώρο μας, στην οδό Βαλαωρίτου 19, στη στοά Κολόμβου, στο δεύτερο όροφο.

Μαιευτήριο comedy club, Βαλαωρίτου 19, 2ος όροφος

Σάββατο 3/10: Kwmic Show

Γιώργος Χατζηπαύλου

Αλίκη Τσακούμη

Αλέξανδρος Χαριζάνης

Νίκος Λουκάς

Βαγγέλης Μουλαράς

Παρουσιάζουν: Βασίλης Κατέρης - Τζουζέπε Βιέρι

Κυριακή 4/10 & Δευτέρα 5/10: Kwmedy Special

Γιώργος Χατζηπαύλου - Work in Progress

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

τηλέφωνο κρατήσεων: 6941490402

Είσοδος για κάθε μέρα χωριστά: 5€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη