Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Το φθινόπωρο ήρθε, αλλά γιατί να μείνουμε μέσα στο σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Μουσική

- Μετά από δυο επιτυχημένες διοργανώσεις στην Καβάλα, η 3η έκδοση του Alternative*Electronica Music & Art Culture Meeting, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, στο χώρο του Block33.

Μια συνάντηση νέων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, από ένα ευρύ δημιουργικό πεδίο, παρουσιάζουν την δουλεία τους στον κόσμο.

Σήμερα, μια ολοήμερη γιορτή των τεχνών και της μουσικής, θα δώσει την δική της ξεχωριστή νότα στην πόλη. Με την θεματολογία #Giving*, το 3ο Alternative*Electronica Music & Art Culture Meeting, προσδοκά να φέρει το κοινό πιο κοντά μεταξύ του, αλλά και με την εναλλακτική κουλτούρα των τεχνών και τις μουσικής. Είσοδος ελεύθερη, αλλά πληρώνετε ό,τι πιείτε.

H AddArt πραγματοποιεί το 1ο Thessaloniki Animation Festival

σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Κινηματογράφο ορόσημο «Αλέξανδρος» απέναντι από τον Λ.Πύργο.

Τι να περιμένετε; Συνεχείς προβολές animation από όλο τον κόσμο.

11:00-13:00  Masterclass Storytelling με τον Δημήτρη Σαββαΐδη

16:00-17:00  Best Of from Be there Corfu Animation Festival

17:15-18:30  Αφιέρωμα Σπουδαστικών Ταινιών Bezalel University of Jerusalem παρουσιάζει ο Rony Oren

19:00-21:00  3ο Διαγωνιστικό πακέτο ταινιών animation μηκρού μήκους

21:15-22:00  Τελετή λήξης Ανακοίνωση νικητών Βράβευση

22:30  Πάρτυ Λήξης @ WE (3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)

1.Το ρώ (Ρωμανού 5) μας προσκαλεί να δούμε την ομαδική έκθεση «6+1 > ώχρες, θερμά κεραμιδιά, βερυκοκιά και ροζ». Η αγάπη για την ανάγνωση βιβλίων ενώνει τους συμμετέχοντες, στην έκθεση αυτή, κάτω από την ομπρέλα του βιβλίου “To απολεσθέν διαβατήριο του Ζεμπαλντ» της Τέτας Μακρή. Δημιουργούν και παρουσιάζουν έργα ζωγραφικά σε χαρτί και σε ύφασμα, φωτογραφικά, κατασκευές, κολάζ, κόσμημα και κεραμικά

Συμμετέχουν: esθήτα Χριστίνα Βαμβουράκη & Στεφανία Βελδεμίρη - ζωγραφική και κατασκευές, Χριστίνα Κελεσίδου - ζωγραφική στο μετάξι, Θέη Νικόλτση - κεραμικά, Ντίνα Παπαδοπούλου - κόσμημα, Εύη Ζαχαριάδου - διακοσμητικά ανtικείμενα, DorotheeMesander- κολάζ + Παντελής Τρακίδης – φωτογραφία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, παρουσιάσεις και συνάντηση της λέσχης ανάγνωσης της ΕΡΤ.

Διάρκεια 14-25 Οκτωβρίου 2015. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 11:00-14:00 & 18:00-20:30, Σάββατο: 11:00-20:00, Κυριακή: 12:00-15:00 Δευτέρα: κλειστα.

2-«Δώρα της γης, με αντοχή στον χρόνο» με παράταση έως τις 15/11 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ. Ώρες λειτουργίας: Δε.-Τρ.-Πε.-Πα. 10.00 -14:00, Τετ. 10:00-14:00 και 18:00-21:00, Σαβ.- Κυρ. 10.00-18:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)
Η ερώτηση για την κίνηση της Αθήνας, το κοινό και η απόφαση του παίκτη που άφησε τον Αρναούτογλου με το στόμα ανοιχτό
Πρωτοφανής επιλογή παίκτη στον «Εκατομμυριούχο» - Δεν άκουσε το κοινό (VIDEO)