Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το «Firefly» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 7/11

Η παράσταση του eVolution Dance Theater που συνδυάζει χορό, ακροβατικά, θέατρο, video art και την τεχνολογία θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, σε συνεργασία με την Inter Show Productions και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρώτου Διεθνούς Mime Φεστιβάλ, παρουσιάζουν τη φαντασμαγορική παράσταση «Firefly» από το eVolution Dance Theater (Ιταλία).

Όσοι βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης Μ1, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στις 21:00, θα βρεθούν μπροστά σε μια μοναδική εμπειρία.

Ένας συναρπαστικός συνδυασμός χορού και ψευδαίσθησης. Μια εκπληκτική παράσταση που συνδυάζει χορό, ακροβατικά, θέατρο, video art και την τεχνολογία σε μια οπτική πανδαισία που υπόσχεται τον ενθουσιασμό, τη μαγεία και την ψευδαίσθηση. Πυροτεχνήματα, πεφταστέρια, κύματα ωκεανού, λαμπρές αστραπές…

Μια πληθώρα από λαμπερά υποθαλάσσια πλάσματα που δεν υπακούουν στους νόμους της φυσικής λάμπουν μέσα στον χώρο, μπλέκονται και απομακρύνονται μεταξύ τους. Η παράσταση συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο το φανταστικό και το μαγικό, σε ένα πρωτότυπο, γοητευτικό και αλησμόνητο θέαμα που ενθουσιάζει συνεχώς το κοινό, μαγνητίζοντας μικρούς και μεγάλους.

To eVolution Dance Theater είναι μια ομάδα χορού, που δημιουργήθηκε το 2008 στη Ρώμη από τον Αμερικανό Anthony Heinl, έναν πρώην χορευτή και χορογράφο του MOMIX, και σχεδόν αμέσως γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις παραστάσεις του. Ο Heinl έχει αναπτύξει μια μοναδική θεατρική ευαισθησία, συνδυάζοντας το ανθρώπινο σώμα με εντυπωσιακά εφέ, χρησιμοποιώντας ένα συναρπαστικό μίγμα επιστήμης και τέχνης για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Με τεχνολογία που ενσωματώνει την ψευδαίσθηση, το βίντεο, τα τολμηρά ακροβατικά, το θέατρο και το χορό, δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο που κάνει τα αδύνατα δυνατά, εκπλήσσοντας συχνά το κοινό.

Με την υποστήριξη του ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Με την υποστήριξη της EUNIC Θεσσαλονίκης

Τιμές εισιτηρίων: 35€ (25€*), 25€ (18€*), 18€ (12€*)

* μαθητικό, φοιτητικό, κάρτα ανεργίας

Προπώληση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους, ticketservices.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ