Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σήμερα Τρίτη δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

-To Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. παρουσιάζει το νέο αρχιτεκτονικό έργο του Santiago Calatrava, την ανοικοδόμηση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν», και μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης στις 20:00. Είσοδος 5 ευρώ, μειωμένη 2,5.

-Το θέατρο Σφενδόνη, με την  Άννα Κοκκίνου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση περιοδεύουν με την παράσταση «Εγώ ο Θουκυδίδης, ένας Αθηναίος» και θα βρεθούν έως και 8/11 στις 21.00 (εκτός Δευτέρας) στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη (Μεταμορφώσεως 7-9). Το έργο βασίζεται σε συρραφή αποσπασμάτων από την «Ιστορία του Πελοποννησιακού πολέμου» του Θουκυδίδη. Είσοδος: 12 ευρώ. Μαθητικές παραστάσεις 2-6/11 10:00 ή 12:00 με είσοδο 5 ευρώ ανά μαθητή. Πληροφορίες στο τηλ

23104-58591. Τηλέφωνο κρατήσεων για σχολεία: 6944 436974

-«Απόψε στο Στράτφορντ» της Μάρα Γαβριηλίδου παίζεται και απόψε στις 21.00 στο Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ, Πλευρά Τσιμισκή, Τηλ.: 2310 237700). Είσοδος: Κανονικό 12€ | Μειωμένο 8€.

-Δείτε στο σινεμά την ταινία «Ο αρχάριος». Ένας 70χρονος χήρος συνταξιούχος (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) θα επανέλθει στην εργασιακή ενεργό δράση, ως ασκούμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία διευθύνει μια νέα επιχειρηματίας (Αν Χάθαγουεϊ). Πολύ σύντομα θα γίνει πολύτιμο μέλος της ομάδας, με τους δυο να αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα