Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μια ρέγκε βραδιά με Locomondo, Μπαλτατζή και Μπάμπαλη

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στη σκηνή του Fix Factory of Sound

Ο μουσικός θεσμός των WHAT’S UP Nights επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, με μια μοναδική reggae βραδιά με τους Locomondo, Πέννυ Μπαλτατζή και Ανδριάνα Μπάμπαλη, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στη σκηνή του Fix Factory of Sound.

Για πρώτη φορά οι ταλαντούχοι Locomondo συναντιούνται μουσικά με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Ανδριάνα Μπάμπαλη και υπόσχονται να ξεσηκώσουν τον κόσμο του WHAT’S UP  με τις επιτυχίες τους, αλλά και με διασκευές από τα πιο γνωστά reggae και ska κομμάτια.

Τα WHΑT’S UP Nights είναι ένας μουσικός θεσμός, που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του WHAT’S UP να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μοναδικές μουσικές βραδιές. Για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία, αρκεί να μπει  στο site του WHAT’S UP (www.whatsup.gr), να εισάγει τον WHAT’S UP αριθμό του και αμέσως λαμβάνει με SMS έναν κωδικό που του εξασφαλίζει τη δική του δωρεάν διπλή πρόσκληση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»