Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…...

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Κι αν ήρθαν οι πρώτες βροχές γιατί να μείνουμε μέσα στο σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στη Ζώγια τη νέα δράση «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ανασκαφή 1». Ένα ταξίδι μνήμης στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης με «όχημα» τα κείμενα σπουδαίων λογοτεχνών της πόλης, το οποίο θα παρουσιαστεί με τη μορφή Αναλογίου.

Σήμερα στις 21.30.

Αλεξάνδρου Σβώλου 54

Τηλ: 2310 243459

Είσοδος ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Εκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αντικατοπτρισμός» στο Dastart cafe (Φράγκων 20, έναντι Κρατικού Ωδείου). Διάρκεια έως 29/11/2015. Πληροφορίες στο Τ.2310515761 και στο www.dastart.com. Την έκθεση έχει επιμεληθεί η PROLAB Digital Photo Printing & Finishing.

Έκθεση ζωγραφικής "Δράσις-Αντίδρασις" των Λιζέττα και Δελίνα Βασιλειάδη, εικαστικών από τη Θεσσαλονίκη (πρόκειται για μητέρα και κόρη), θα παρουσιαστεί στην Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Τσιμισκή 52, και θα διαρκέσει από 12 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2015.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της  Εθνικής Τράπεζας  παρουσιάζει Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ (Τσιμισκή 11, Θεσσαλονίκη) την εγκατάσταση του Χρήστου Βενέτη με τίτλο Operation mincemeat asides. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-21:00. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»
Σε ηλικία 79 ετών – Οι αιχμές του βουλευτή για την αντιμετώπιση από το νοσοκομείο και η κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Θρήνος για τον Γιάννη Καλλιάνο - Πέθανε ο πατέρας του στη ΜΕΘ του «Αττικόν»
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ
Συνολικά 32 Ουκρανοί συμμετέχοντες στο τριήμερο σεμινάριο, επωφελήθηκαν από τις γνώσεις έμπειρων νομικών και συμβούλων επιχειρήσεων
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ