Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δοκιμάζουμε street Food στο ιστορικό Art House

Το ιστορικό Art House γιορτάζει τα 16 του χρόνια στη Θεσσαλονίκη με μία σειρά από events

Πάντα στην ιστορία του ανθρώπου οι μεγαλύτεροι ήρωες ήταν αυτοί που δεν πεθαίνουν εύκολα. Και για την ιστορία της Θεσσαλονίκης το Art House είναι ένας τέτοιος. Φέτος μετράει 16 χρόνια παρουσίας, έχοντας ακροβολιστεί κατά καιρούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης (από το club του Μύλου, στην Αλυσίδα, στη Βογατσικού και τώρα στην οδό Βεροίας 3) και τα γιορτάζει με μια σειρά events.

Αυτή την Κυριακή κατά την προσφιλή του συνήθεια φιλοξενεί street food sessions, όπου κάθε φορά μια διαφορετική κουζίνα καταλαμβάνει το χώρο, και οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τη θεματική της κάθε γαστρονομικής έκθεσης. Στα πλαίσια των γενεθλίων, δε θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από κλασικό σπιτικό party των παιδικών μας χρόνων, με πιτάκια, κεφτεδάκια, καναπεδάκια και λοιπά retro fingerfood, έχοντας ως κορωνίδα την πατροπαράδοτη τούρτα.

Όλα αυτά, συνοδευόμενα από μουσική σε εορταστική διάθεση από νωρίς το απόγευμα, μετά τις 15.00. Ενδεικτική περίπτωση ενός street food session; Κάτι σαν κι αυτό…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΣΚΗΣ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ