Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στην πόλη

Προτάσεις εξόδου από το typosthes.gr: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…...

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Κι αν ήρθαν οι πρώτες βροχές γιατί να μείνουμε μέσα στο σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

-To ΚΘΒΕ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS με το θεατρικό δρώμενο «Ακούω τη σιωπή σου» που παρουσιάζεται σήμερα στο Βασιλικό Θέατρο, στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

-Ρεμπέτικη βραδιά με στόχο τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση άπορων οικογενειών και του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30, στην 4η Δημοτική Κοινότητα, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας (Κλεάνθους 57).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της «Ρεμπέτικης Κομπανίας» της Δ.Ε.Η. Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλακοπής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να φέρουν στο χώρο της εκδήλωσης τρόφιμα μακράς διάρκειας.

-Η ομαδική έκθεση με τίτλο  «Χώρος - Τόπος - Χρόνος - Μνήμη» θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, στις 20.00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, Casa Bianca (Βασ. Όλγας 180 και Θεμ. Σοφούλη, τηλ. 2310 427555, 2313 318538). Τα έργα της έκθεσης, που θα παρουσιάζεται έως τις 15 Ιανουαρίου 2015, προέκυψαν από  τις τρεις ενότητες του εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο, από το Μάρτιο έως το Μάιο 2015. Η έκθεση θα λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10.00 έως 17.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ