Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρώτη γεύση από τη νέα ταινία του Παπαπακαλιάτη

Χθες η επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα για το φιλμ «Ένας άλλος κόσμος» - Στις 14/12 θα γίνει η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

«Ένας άλλος κόσμος» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η πρώτη προβολή της έγινε χθες βράδυ στην Αθήνα.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε ο ίδιος, με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή, συνοδευόμενος από τις συμπρωταγωνίστριές του: Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη και Νίκη Βακάλη.  

Η ταινία

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.

Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου

Διανομή: VILLAGE

Με την υποστήριξη της: Coca-Cola Τρία Έψιλον

Στη Θεσσαλονίκη στις 14/12 η πρεμιέρα

Στην πόλη μας η πρεμιέρα θα γίνει στις 14/12 ώρα 21.00 στα Village Cinemas σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ZOO 90,8fm. Διαγωνισμοί γίνονται αυτό το διάστημα στις εκπομπές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι