Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

72 φωτογραφίες από όψεις της Θεσσαλονίκης

Στην πρώτη έκθεση του Photo City View που εγκαινιάστηκε και φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Metropolitan

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια της 1ης ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του Photo City View με τίτλο " Όψεις της πόλης - Θεσσαλονίκη 2015" στο ξενοδοχείο Metropolitan l (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65) στη Θεσσαλονίκη. Στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείο το κοινό της  πόλης είχε την ευκαιρία να απολαύσει 72 φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης όλες τις ώρες της ημέρας μέσα στο έτος του 2015.

Στόχος του Photo City View είναι η ανάδειξη της πόλης Θεσσαλονίκης, μίας πόλης ονειρικά όμορφης και γοητευτικής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που ενώ ζούμε σε αυτήν δε την θαυμάζουμε τόσο όσο θα έπρεπε. Το Photo City View δραστηριοποιείται από το 2014 και έχει ένα μεγάλο όγκο φωτογραφιών των σημείων της πόλης.

Η ιδέα ξεκίνησε από το Νίκο Βρυωνάκη ο οποίος είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και θέλησε να αποτυπώσει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης μέσα σε φωτογραφίες. Η ιστοσελίδα του Photo City View σήμερα έχει περισσότερες από 6.000 φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης.

Τη βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι μουσικοί Μαρίνος Καρπούζας (βιολί) και Χρήστος Κοσμίδης (κιθάρα), ενώ τα κρασιά ήταν χορηγία του οινοποιείο Κτήμα Ζανδέ

Διάρκεια έκθεσης: 29 Ιανουαρίου - 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν για άλλη μια σεζόν με θετικό πρόσημο, αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός
ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις