Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νάουσα: «Οι σκιτσογράφοι» σκιτσάρανε το… κέφι!

Έκαναν παρέλαση, αλλά σε κλειστό χώρο λόγω βροχής

Στη βροχερή αποκριάτικη Νάουσα «Οι σκιτσογράφοι» της Ευξείνου Λέσχης  Ποντίων Νάουσας, δεν κρατούσανε ομπρέλες, κρατούσανε τα μολύβια τους  και σκιτσάρανε το …κέφι!

Αρχικά ξεχύθηκαν την Κυριακή της Αποκριάς για να διασκεδάσουν και να παρελάσουν στους δρόμους. Η συνεχιζόμενη βροχή όμως ανάγκασε τους διοργανωτές να αλλάξουν τα σχέδια και να πραγματοποιήσουν την παρέλαση σε έναν κλειστό χώρο στην Νάουσα. Ένα ξέφρενο γλέντι, πολύς χορός και «Οι σκιτσογράφοι»  δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να σκιτσάρουν στις μελωδίες του Καρναβαλιού. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκίτσου, με μαέστρο τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη, κρατώντας τα μολύβια τους και όχι τις ομπρέλες, σκιτσάρανε την καλή διάθεση.

Να αναφέρουμε ότι το τμήμα σκίτσου λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας και αυτή ήταν η πρώτη τους δράση. Τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσουν την πρώτη εφημερίδα σκίτσου και φυσικά μέσα στο καλοκαίρι την πρώτη τους έκθεση με σκίτσα στην Ποντιακή διάλεκτο και ασκήσεις που πραγματοποίησαν όλο αυτό τον καιρό.

Περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα σκίτσου αλλά και τις δράσεις της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας  Τηλ. 2332029650, Φαξ [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ