Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Cult Battles σήμερα με bazaar ρούχων και παλιά Video Games!

Μία μεγάλη γιορτή για όσους θέλουν να «βουτήξουν» πίσω στο χρόνο στο Club Principal

Μία μεγάλη γιορτή για όσους θέλουν να «βουτήξουν» πίσω στο χρόνο, με το Cult Battles σήμερα Σάββατο (23/4) στο Principal Club Theater όπου θα σας περιμένουν αξεπέραστες μουσικές, bazaar ρούχων, κοσμημάτων αλλά και παλιά Video Games! Κι όλα αυτά με δωρεάν είσοδο!

Το Cult Battles Project ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από μία παρέα 10 ατόμων στη Θεσσαλονίκη με κοινά παιδικά βιώματα, αρχικά σαν ένα αστείο που αργότερα εξελίχθηκε σε μία “μάχη” ανασκαφής του παρελθόντος μεταξύ των μελών της. Η νοσταλγία για τα παιδικά χρόνια προσέλκυσε με τον καιρό όλο και περισσότερα άτομα στην σελίδα με τον καθένα να προσθέτει ακόμη ένα βίντεο με θέμα: διαφημίσεις, παιχνίδια, ταινίες, τραγούδια και στιγμιότυπα απ’ τις “χρυσές” δεκαετίες των 80s και 90s. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται ένα τεράστιο μουσικό party στο Principal Club Theater με έκθεση παλιών παιχνιδιών , bazaar vintage ρούχων, βινυλίων και κοσμημάτων, Arcade & παλιά Video Games!

Για άλλη μια χρόνια φέτος η Κατερίνα Κρινή κατάφερε να στήσει το μεγαλύτερο Vintage/Retrowave παζάρι ρούχων και αξεσουάρ της τότε εποχής! Περισσότεροι από 30 εκθέτες θα βρίσκονται εκεί για να μας ταξιδέψουν στο Style και την κουλτούρα του τότε!

GAME AND TOYS STORE by Vintage Mania Store (Panayiotis Papadopoulos)

Το κατάστημα Vintage Mania που εξειδικεύεται στην πώληση παλιών αλλά και νεότερων σπάνιων παιχνιδιών και αντικειμένων pop culture 70’s-80’s-90’s ξεκίνησε το 2010 και αποτελεί σήμερα ίσως το μεγαλύτερο on line κατάστημα στον τομέα αυτό στη βόρειο Ελλάδα με έδρα την όμορφη Θεσσαλονίκη και αποκλειστικά διαδικτυακή παρουσία στο e-bay!

Παιχνίδια και αντικείμενα από τις πιο θρυλικές ελληνικές και ξένες εταιρίες είναι εδώ για να φέρουν πίσω όλες αυτές τις αξέχαστες παιδικές αναμνήσεις !

The ProDancers Studio

H σχολή χορού ProDancers δημιουργήθηκε από την Κλαίρη Καραπιδάκη, το καλοκαίρι του 2012. Το βασικό της όραμα ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο, όπου χορευτές όλων των ειδών, ηλικιών και επιπέδων να μπορούν να προπονηθούν, να διδάξουν και να διδαχθούν.

Οι καθηγητές της σχολής χορού ProDancers είναι όλοι επαγγελματικώς εκπαιδευμένοι, ευρέως αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι. Επίσης, ήταν η πρώτη σχολή χορού που σύστησε τα ''Drop In'' μαθήματα χορού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο μάθημα χορού πληρώνοντας απλώς το αντίτιμο της συγκεκριμένης ημέρας/μαθήματος.

Σε αυτά τα μαθήματα η τεχνική και η χορογραφία διδάσκεται σε ένα σεμινάριο με τη χορογραφία να ξεκινάει και να ολοκληρώνεται στο ίδιο μάθημα. Οι τιμές είναι φιλικές και περισσότερα από 20 διαφορετικά στυλ χορού διδάσκονται. Μπορείτε να εγγραφείτε καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν ασχέτως αν είστε αρχάριοι ή επαγγελματίες.

Δείτε ΕΔΩ το event στο fb. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ