Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παράταση για τον «Ράφτη Κυριών»

Θα συνεχίσει να… ράβει από σήμερα έως και την Κυριακή 8 Μάη

Κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού και πήρε παράταση ο «Ράφτης κυριών» του  Ζωρζ Φεϋντώ σε μια παραγωγή του θεατρικού οργανισμού «Omerta». Έτσι όσοι δεν τον απολαύσατε μπορείτε να το κάνετε μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου στο Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη Καλαμαριά, τηλ.2310 423925).

Η θεματική του έργου περιστρέφεται γύρω από την συζυγική απιστία, μιας και σχεδόν όλοι οι ήρωες έχουν ή επιθυμούν να αποκτήσουν μία εξωσυζυγική περιπέτεια. Ο λόγος τους προτρέχει της διανοίας και γεννά την καταστροφή. Συναντήσεις που δεν έπρεπε να συμβούν, αλήθειες που καταλήγουν σε κατά συνθήκη ψέματα, συνεχείς εναλλαγές ρόλων και κωμικά απρόοπτα, συνθέτουν μια εικόνα απόλυτης φάρσας.

Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Ζώτος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κακλίδου, Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαλάντης Γαργάνης, Χρήστος Γκουτσίδης, Δημήτρης Δάγκαλης, Γιώτα Λιάμπου, Γιάννης Μαλεζάς, Λιλιάνα Νίγκρο, Ιωάννα Ρέτσα, Ιωάννα Σιδηροπούλου. Σκηνικά : Πάλλας Μανώλης , Χατζάκη Ζηνωβία, Κουστούμια : Στεφανίδου Αριάνα, Οργάνωση Παραγωγής : Σπανός Ζαχαρίας , Τριανταφυλλίδου Κυριακή.

Ώρες παραστάσεων: έως Σάββατο: 21.30 Κυριακή: 20.30.

Σημεία προπώλησης: Ιανός (Αριστοτέλους 7, 2310277004), Stereodisc Record Shop (Αριστοτέλους 4, 2310 262912), Musicland Ticket House (Μητροπόλεως 102, 2310 264880), Αρκούδα (Κ.Μελενίκου 20, 2315 505898)

Το κάτι ...παραπάνω

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στο φουαγιέ του θεάτρου θα συλλέγονται τις ημέρες των παραστάσεων φαρμακευτικό υλικό και είδη υγιεινής για τους πρόσφυγες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι