Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το συγγραφικό ζεύγος Nicci French θα έρθει Ελλάδα

Θα μιλήσουν για το έργο τους, αλλά και για αυτήν την πολύτιμη λογοτεχνική γέφυρα που δημιουργούν με την πένα τους

Το συγγραφικό ζεύγος Nicci French θα έρθει Ελλάδα. Πίσω από το ψευδώνυμο Nicci French κρύβoνται η Nicci Gerrard και ο Sean French που είναι ζευγάρι στη συγγραφή και στη ζωή. 

Οι δύο Βρετανοί συγγραφείς έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αστυνομικού θρίλερ με πάνω από 20 βιβλία στο ενεργητικό τους, που έχουν γίνει best seller σε όλον τον κόσμο. Το 2011 κυκλοφόρησαν το Blue Monday, πυροδοτώντας μια νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν. Η Φρίντα είναι δυναμική και ανεξάρτητη ψυχαναλύτρια που αναλαμβάνει το ρόλο του ντετέκτιβ, βοηθώντας την αστυνομία ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφύγει από μια νέμεση που την καταδιώκει. Το σχέδιο των Nicci French ήταν να γράψουν ένα βιβλίο για κάθε μέρα της εβδομάδας και πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό (το οποίο με τα χρόνια έχει μεγαλώσει) έφτασαν στην Οργισμένη Παρασκευή.

Οι δύο συγγραφείς δέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και έδωσαν ραντεβού με το ελληνικό κοινό στις 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στα Public Τσιμισκή και στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα στα Public Συντάγματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ