Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Sony έχει μεγάλα σχέδια για τις νέες ταινίες "Ghostbusters"

Μόλις καταλάγιασε ο ενθουσιασμός για την γυναικεία έκδοση των Ghostbusters με πρωταγωνίστριες τις Κέιτ Μακίνον, Λέσλι Τζόουνς, Μελίσα Μακάρθι και Κρίστεν Γουίγκ, η Sony έκανε και νέα ανακοίνωση για το franchise: μια δεύτερη "αντρική" εκδοχή είναι στα προσχέδια επίσης.

Το Deadline.com ανέφερε ότι το στούντιο έχει δημιουργήσει την "Ghost Corps", μια θυγατρική εταιρεία με τα βασικά στελέχη Ιβάν Ράιτμαν και Νταν Ακρόυντ προκειμένου να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες για το Ghostbusters Universe. Το πρώτο project θα είναι μια νέα ταινία Ghostbusters υπό την σκηνοθεσία των Τζο και Άντονι Ρούσσο (Captain America: The Winter Soldier). Ο Ντρου Πίρς θα γράψει το σενάριο (Ironman 3), ενώ ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και οι συνεργάτες του Ριντ Κάρολιν και Πίτερ Κίρναν θα ασχοληθούν με την παραγωγή. Σύμφωνα με το Deadline.com, η Sony ευελπιστεί ότι ο Τέιτουμ θα είναι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

Το αν αυτό θα συμβεί σύντομα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Η γυναικεία έκδοση πάντως, με σκηνοθέτη τον Πολ Φέιγκ, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με το site Badass Digest, η νέα ταινία Ghostbusters δεν θα είναι απαραίτητα "ανδροκρατούμενη", ενώ ακούγεται ιδιαίτερα και το όνομα του Κρις Πρατ. "Όντως έχει κάποιους άντρες στο επίκεντρο. Η βασική ιδέα της ταινίας θα περιστρέφεται γύρω από την χημεία μεταξύ των Τέιτουμ και Πρατ που είναι φίλοι και στην πραγματική ζωή", έγραψε ο αρθρογράφος Ντέβιν Φαράσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ