Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής (24/07)

Οι Betarades προτείνουν...

Λίγο πριν τη… μεγάλη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αναμετρήσεις των εκπροσώπων της Ελλάδος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από το σημερινό κουπόνι προκύπτουν κάποια ενδιαφέροντα σημεία. Με το χθεσινό 4/5 πάμε σήμερα με φόρα για αντίστοιχες επιτυχίες. Πριν αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά εσείς μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το Betarades.gr στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε και για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και συγκεκριμένα για τη Skrill.

Παίρνει το τρίποντο το Κάνσας

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Κάνσας Σίτι κόντρα στο Σιάτλ σε απόδοση 1.95. Ελπίζοντας να μεγαλώσει το σερί στο MLS που έχει φτάσει στο 4/4. Από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Κολοράντο προέρχεται το Κάνσας, σε ένα παιχνίδι με αργό ρυθμό και λιγοστές ευκαιρίες, που το δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων θα ήταν να έχει τελειώσει ισόπαλο. Δεύτερη σερί «άσφαιρη» ήττα για τα το σύνολο του Βερμς, που δείχνει να έχει δυνατότητες, ωστόσο δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του. Έχει υποχωρήσει στην 7η θέση της δύσης με 28 βαθμούς όντας στο -1 από την εξάδα και τα πλέι οφ και κόντρα στους Σιάτλ η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους αν δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται. Αρκετές είναι οι απουσίες, με τους Μπέσλερ, Μαπ και Ντέιβις να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος δίνεται ο μέσος, Ναγκαμούρα, ο οποίος έχει καταφέρει να αγωνιστεί φέτος μόλις τρεις φορές.

[bookmaker_ad id="20247"]Τώρα και με Paysafe Card[/bookmaker_ad]

Διπλό με κάλυψη η ΑΪΚ

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Σουηδίας και το «Διπλό» DNB της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, στην έδρα της Χάμαρμπι σε απόδοση 2.02. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της ΑΪΚ, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Έκανε το καθήκον της η ΑΪΚ την Πέμπτη και πήρε αυτό που ήθελε και δικαιούταν κόντρα στην Κόλετζ Γιουρόπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Επικράτησε με 0-1 στο Γιβραλτάρ και πήρε άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης απ’ την Πέμπτη στην Αθήνα. Στα 12 ματς έφτασε το αήττητο σερί της ΑΪΚ σε όλες τις διοργανώσεις (8-4-0), σήμερα έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Χάμαρμπι. Προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες. Την περασμένη Κυριακή έμεινε στο εντός έδρας 1-1 στο ντέρμπι με τη Μάλμε, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Δεν είχε πολλές φάσεις το ματς, αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η Μάλμε, που έχασε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για το δεύτερο γκολ. Διαθέσιμοι οι Γιασίν (Μέσος, 11,1) και Μαρκάνεν (Επιθετικός, 7,0) και Έλιασον (Μέσος, 5,0).

Καλύπτει το χάντικαπ η Βασιλεία

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και στην αναμέτρηση Βασιλεία – Σιόν από όπου κρατάμε το -1 (Ασιατικό Χάντικαπ) της Βασιλείας σε απόδοση 2.30. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με δύο γκολ διαφορά, ενώ αν η Βασιλεία νικήσει με 1 γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Μετέτρεψε την περσινή σεζόν σε παράσταση για ένα ρόλο, με τη Βασιλεία να κατακτά άνετα το πρωτάθλημα. Εξαιρετική σεζόν για τη Βασιλεία που στόχος της δεν είναι άλλος από το να πετύχει και φέτος κάτι ανάλογο. Στον πάγκο της παραμένει ο τεχνικός Φίσερ, ο οποίος ωστόσο, θα στερηθεί φέτος τις υπηρεσίες του καλού επιθετικού Εμπολό (σημείωσε δέκα τέρματα πέρσι), ο οποίος θα συνεχίσει στη Σάλκε. Αντίθετα, στο ρόστερ της ομάδας παρέμεινε ο περσινός πρώτος σκόρερ ο Αυστριακός Μαρκ Γιάνκο, αλλά και οι πολύτιμοι μέσοι Ντελγκάδο και Μπιάρνασον. Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκε από Σεν Γκάλεν (2-4), Ζενίτ (4-1) και Μονακό (0-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Μόναχο (1-1) και Βόλφσμπουργκ (3-3). Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του βασικού φορ Γιάνκο.

Προβάδισμα η Νόρντζελαντ

Από την Α’ Δανίας επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Νόρντζελαντ με αντίπαλο τη Μίντιλαντ σε απόδοση 2.06. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, ενώ αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Φανταστική ήταν στην πρεμιέρα η Νόρτζελαντ, η οποία διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας τη Βίμποργκ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της. Το σύνολο του Χιούμλαντ κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση, ενώ θα μπορούσε να έχει ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ σε κάποιες περιπτώσεις. Κόντρα στη Μίντιλαντ οι γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση ώστε να φτάσουν σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, ωστόσο το έργο τους αναμένεται αρκετά πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό της περασμένης εβδομάδας. Εκτός δράσης είναι οι Πέντερσεν και Ράσμουσεν, με τον πρώτο να τραυματίζεται στην πρεμιέρα και να μένει εκτός για περίπου δυο μήνες. Ανανέωσε μέχρι το 2019 ο  22χρονος ταλαντούχος μπακ, Μάξο, ο οποίος απέρριψε πρόταση της πρωταθλήτριας Κοπεγχάγης.

Δε χάνει η Μπόντο

Κλείνουμε με την Α’ Νορβηγίας και το Χ2 της Μπόντο μέσα στη Σόγκνταλ σε απόδοση 2.15. Μια διαφορετική Μπόντο Γκλιμτ εμφανίζεται μετά την επιστροφή απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μετά την πανάξια εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ (θα μπορούσε να έχει κερδίσει) και το εμφατικό 1-4 απ’ την έδρα της ουραγού Σταρτ, την περασμένη εβδομάδα πήρε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με 2-1 εντός έδρας επί της Οντ. Βρέθηκε να χάνει στο 28’, ωστόσο ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και στο 65’ έφτασε στην ανατροπή για να πάρει ακόμη μια πανάξια νίκη. Στους 18 πόντους η Μπόντο, ανέβηκε στο +6 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, σήμερα θέλει να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον της Σόγκνταλ, τέτοιο θα είναι και η ισοπαλία. Στο 2-0-3 το ρεκόρ των φιλοξενουμένων στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς, στο 2-1-4 το συνολικό ρεκόρ τους. Πωλήθηκε στη Σόγκνταλ ο βασικός μέσος Φούρεμποτν, σήμερα όπως είναι λογικό, τέθηκε εκτός αποστολής.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ