Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τετάρτης (27/07)

Το Betarades.gr προτείνει!

Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή βασική πρόταση του Betarades.gr, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ και το Goal / Goal που προέβλεψε το κορυφαίο στοιχηματικό site να «πληρώνει» όποιους το ακολούθησαν. Σήμερα μία ακόμη ελληνική ομάδα ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Champions League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Χάποελ Μπερ Σεβά στις 21:45. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, όλες τις μεταγραφές σε Ελλάδα και Ευρώπη, στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές, Παναθηναϊκός Μεταγραφές, ΑΕΚ Μεταγραφές, κ.ο.κ.

Νίκη με Over για τον Ολυμπιακό

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ. Σε μια σχετικά άγνωστη διαδικασία μπαίνει ο Ολυμπιακός, που τα τελευταία χρόνια είχε… ξεσυνηθίσει τα πρώιμα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές απευθείας παρουσίες στους ομίλους του Champions League ως πρωταθλητές, τελευταία φορά που αναγκάστηκαν να παίξουν προκριματικά ήταν το 2009, όταν απέκλεισαν κατά σειρά τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερίφ Τιράσπολ. Μόλις δύο φιλικά κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι στο διάστημα της προετοιμασίας, αυτά εναντίον των Χορν (4-1) και Βέστερλο (3-2), έμειναν στην ισοπαλία με Βάκερ Ίνσμπουργκ (1-1), Γάνδη (2-2) και Κλαμπ Μπριζ (0-0), ηττήθηκαν απ’ τον Ατρόμητο (1-3) στην πρόβα τζενεράλε της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι. Θέμα προέκυψε με τον Φορτούνη, ο οποίος δεν… τρελαινόταν να παίζει στα πλάγια. Ο Έλληνας άσσος μίλησε με τον προπονητή του και τουλάχιστον ενόψει της Χάποελ φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί εκεί όπου αρέσκεται να παίζει, δηλαδή σε θέση «10», κάτι που αλλάζει το 4-3-3 στο δοκιμασμένο 4-2-3-1. «Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ και να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. Θέλουμε στο δεύτερο παιχνίδι να έχουμε το πάνω χέρι», είπε ο Βίκτορ και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος που έχει την υποχρέωση να παίξει στη φάση των ομίλων. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα προκριματικά».

Από την άλλη πλευρά, σπουδαία επιτυχία αποτελεί για τη Χάποελ Μπερ Σεβά και μόνο η παρουσία της στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα απ’ τη μαγική περσινή σεζόν, όπου κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της 70χρονης ιστορίας της. Είναι μια ομάδα με μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, συνολικά μόλις 26 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά θέληση και δίψα για διάκριση. Μπήκε στα προκριματικά στον προηγούμενο γύρο, όπου κατάφερε να αποκλείσει την πιο έμπειρη Σερίφ Τιράσπολ με νίκη 3-2 εντός έδρας και ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς. Είχε διαιτητική εύνοια στο πρώτο παιχνίδι, όπου κέρδισε τρία (!) πέναλτι (ευστόχησε στα δύο) και έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω, στη ρεβάνς ήταν σοβαρή αμυντικά και παρά την αποβολή του Χόμπαν στο φινάλε, κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση, η οποία της εξασφαλίζει τουλάχιστον τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (σε περίπτωση αποκλεισμού απ’ τον Ολυμπιακό). Είναι μια ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά απ’ τη μέση και μπροστά, ικανότατη στην αντεπίθεση, ωστόσο έχει αμυντικά ζητήματα, τα οποία έγιναν ευδιάκριτα στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σερίφ. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί όχι μόνο να κερδίσει το ματς, αλλά να σημειώσει και αρκετά τέρματα.

Goal / Goal στην Τουρκία

Από τα προκριματικά του Champions League προκύπτει μία ακόμη πρόταση και είναι το Goal / Goal στον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Μέσα σ’ ένα περίεργο κλίμα αμφισβήτησης, φόβου και καχυποψίας θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Μονακό. Είναι απ’ τα πιο ενδιαφέροντα «ζευγάρια» των προκριματικών, καθώς πρόκειται για δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, εκτίμηση που είναι παρόμοια και μ’ αυτή των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες προσφέρουν ένα απόλυτα μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Η προετοιμασία των Τούρκων έγινε μετ’ εμποδίων, τόσο εξαιτίας της κατάστασης στη χώρα (ματαιώθηκε το καλύτερο φιλικό του καλοκαιριού με τη Λυών), όσο και διότι το ρόστερ δέχτηκε «χτυπήματα». «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες λόγω του Eurο και δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η ομάδα ουσιαστικά έχει δουλέψει μόνο δύο εβδομάδες», επεσήμανε ο Βίτορ Περέιρα, που συνεχίζει κανονικά στον πάγκο, παρά το περσινό κράξιμο και την κόντρα με τον Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός αστέρας ψάχνει εναγωνίως τρόπο να αποχωρήσει, προς το παρόν όμως δεν τα καταφέρνει. Φαν ντερ Βιλ, Νοϊστέντερ και Σκρτελ ήταν οι προσθήκες είναι οι μέχρι στιγμής προσθήκες για τη Φενερμπαχτσέ, που προχώρησε σε πώληση του Νάνι στη Βαλένθια (πήρε 8,5 εκ. ευρώ), ενώ είδε επίσης τους Ερκίν, Κάντλετς και Μπρούνο Άλβες να αποχωρούν.

Με καλύτερη ψυχολογία και περισσότερο ενθουσιασμό πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι η Μονακό. Οι Γάλλοι δεν είχαν τόσες πολλές απουσίες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, κατάφεραν να δουλέψουν με την πλειάδα των παικτών παρούσα και έτσι σήμερα δείχνουν ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Προέρχονται από ένα καλό πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισαν στην 3η θέση μειονεκτώντας στην ισοβαθμία με τη δεύτερη Λυών, μόλις στο +2 απ’ την καταπληκτική Νις. Έπαιξαν αρκετά φιλικά, με πιο σημαντικές νίκες αυτές κόντρα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-1) και Βασιλεία (1-0), ενώ έκαναν κακές εμφανίσεις με Λουκέρνη (ήττα 1-2) και Ζενίτ (ήττα 1-3). Ενισχυμένη βγαίνει η Μονακό σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς έριξε αρκετά λεφτά (πάνω από 40 εκ. ευρώ) για να πάρει τους Σιντιμπέ (δεξιός μπακ, από Λιλ), Μεντί (αριστερός μπακ, από Μαρσέιγ), Γκλικ (στόπερ, από Τορίνο) και Μπενασέρ (αμυντικός χαφ, από Νανσί), ενώ απέκτησε ως ελεύθερο και τον έμπειρο γκολκίπερ, Ντε Σάνκτις. Ιδιαίτερα αμφίρροπο το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, πιστεύουμε, όμως, ότι το ενδεχόμενο να πετύχουν από ένα τουλάχιστον γκολ οι δύο ομάδες, αποτελεί ασφαλή επιλογή.

Over από τη Βραζιλία

Ολοκληρώνουμε με ένα ματς του Κυπέλλου Βραζιλίας, το Μποταφόγκο – Μπραγκαντίνο, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μποταφόγκο, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Τσαπεκοένσε. Πρώτη ήττα έπειτα από τρία σερί παιχνίδια αήττητη (1-2-0), παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης, στο όριο από την παραμονή. Με την άμυνα της ομάδας του τα έβαλε ο κόουτς Ρικάρντο Γκόμες, η οποία έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Παίζει σήμερα τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα της για το Κύπελλο κόντρα στη Μπραγκαντίνο και είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση, μετά το εκτός έδρας 2-2. Από την άλλη πλευρά και η Μπραγκαντίνο ηττήθηκε και αυτή με τη σειρά της από τη Βάσκο Ντα Γκάμα (2-1 εκτός έδρας). Πρώτη ήττα έπειτα από δύο σερί επιτυχίες επί των Οέστε (3-1 εκτός έδρας) και Τζόινβιλ (2-0 εντός έδρας), παρέμεινε εντός ζώνης υποβιβασμού, στο -2 από τη Γκοϊάς, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Αισιόδοξος ο τεχνικός Μαρσέλο Βέιγκα για την αγώνα ρεβάνς στο Ρίο ντε Τζανέιρο κόντρα στη Μποταφόγκο: «Χρειάζεται πίστη, πάθος και θέληση απ’ όλους για να πάρουμε την πρόκριση». Αναμένουμε αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, θα στηρίξουμε το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία