Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (12/08)

Το Betarades.gr προτείνει!

Παρασκευή σήμερα και μετά το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα μπαίνουμε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας να παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, απόρροια της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και της Α' Γαλλίας. Από το σημερινό πρόγραμμα θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αναμετρήσεις της Β' Γερμανίας και της Β' Ολλανδίας, ενώ πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις μεταγραφές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Over στο Άουε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον αγώνα Άουε – Σαντχάουζεν, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ. Φέτος επέστρεψε η Άουε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και το «ποδαρικό» της δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Στάθηκε, βέβαια, αρκετά καλά μέσα στην έδρα της Χαϊντενχάιμ, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 42ο λεπτό. Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί ένα σερί τριών νικών, μίας ισοπαλίας (3-3 με Αννόβερο) και μίας ήττας στα πέντε καλοκαιρινά φιλικά. Η Σαντχάουζεν, από την πλευρά της, ενεπλάκη σε ένα ελκυστικό ματς με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που τελείωσε στο ισόπαλο 2-2. Πήρε ισχυρό προβάδισμα πολύ νωρίς (1-0 ο Φόλμαν στο 5′, 2-0 ο Καρλ στο 12′), όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά στο 30′ και ισοφάρισαν στο 89′ μέσω… του αυτογκόλ του Γκόρντον. Στο 2-1-1 το σερί των καλοκαιρινών φιλικών. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα και θα στηρίξουμε το Over.

Νίκη για Νυρεμβέργη

Συνεχίζουμε με τον Άσσο στην αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Χαϊντεχάιμ. Τη μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με ένα σημαντικό διπλό έχασε η Νυρεμβέργη. Στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου μέσα στην έδρα της Διναμό Δρέσδης κατάφερε να προηγηθεί στο 45′ με εύστοχο πέναλτι του Μπουργκστάλερ, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 94ο λεπτό. Φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς η ομάδα του Σβαρτς, η οποία είχε δείξει και εξαιρετικό πρόσωπο στα τέσσερα καλοκαιρινά φιλικά, όπου σημείωσε ισάριθμες νίκες, έχοντας απολογισμό γκολ 12-4. Με θετική ψυχολογία έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση και η Χαϊντενχάιμ, ύστερα από το νικηφόρο 1-0 της πρεμιέρας επί της Άουε. Ο Ντένις Τομάλα ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα στο 42ο λεπτό, με τους σημερινούς φιλοξενούμενους να… αρέσκονται ιδιαίτερα στο NG και στο Under 2.5 στα τελευταία περσινά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Προβάδισμα έχει η έδρα στη σημερινή αναμέτρηση.

Μπορεί η Γιονγκ Αϊντχόφεν

Ολοκληρώνουμε με το Χ2 στο παιχνίδι Καμπούρ – Γιονγκ Αϊντχόφεν. Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν η Καμπούρ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Φένλο, εκτός έδρας. Πάρα πολλές οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ, καθώς πολλοί παίκτες της περασμένης χρονιάς αποχώρησαν ως ελεύθεροι, μετά και τον όρο του συμβολαίου τους που τους επέτρεπε να το κάνουν σε περίπτωση υποβιβασμού. Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση οι νέοι της Αϊντχόφεν, από την πλευρά τους, επιβλήθηκαν 5-4 της Ντεν Μπος, εντός έδρας. Η περασμένη σεζόν δεν μπορεί να θεωρηθεί και πετυχημένη, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλή συγκομιδή βαθμών, για τα δεδομένα της πάντα. Ο Πασκάλ Γιάνσεν παρέμεινε στον πάγκο της και για τη νέα χρονιά, ωστόσο φέτος ευελπιστεί πως θα έχει ένα πιο δυνατό σύνολο στα χέρια του, μετά και την προσθήκη κάποιων νέων παικτών. Θεωρούμε ότι οι Νέοι της Αϊντχόφεν μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ