Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις του Σαββάτου (13/08)

Το Betarades.gr προτείνει!

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με τις επιλογές να είναι σαφώς αυξημένες σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές προτάσεις και μία μπασκετική, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Κερδίζει η Μονπελιέ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με Γαλλία και το παιχνίδι Μονπελιέ – Ανζέ, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο. Εμφανώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι η Μονπελιέ, φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει ξανά το στόχο της παραμονής, αλλά με λιγότερα «όπλα». Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο Φρεντερίκ Χαντζ, που κέρδισε με το έργο και τη σοβαρότητα του την εμπιστοσύνη της διοίκησης, εντούτοις τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος Νικολέν πούλησε τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, Νταμπό (Σεντ Ετιέν) και Μαρτέν (Μπέτις), απ’ τους οποίους καρπώθηκε περίπου 7 εκ. ευρώ. Ούτε σεντ εξ αυτών δεν πήγε στις μεταγραφές, όπου μέχρι στιγμής η Μονπελιέ είναι… αόρατη! Βέβαια, η εικόνα της Μονπελιέ ήταν πολύ καλή στο τελευταίο φιλικό με την Μπέτις την περασμένη εβδομάδα, όπου επικράτησε 3-0!

Από την άλλη πλευρά, έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, η Ανζέ πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα. Ήταν σταθερά στην πεντάδα μέχρι την 25η αγωνιστική, ωστόσο στην τελική ευθεία της σεζόν χαλάρωσε υπέρ το δέον, προφανώς δεν πίστεψε ότι θα αντέξει και άρχισε να κάνει τη μία γκέλα πίσω απ’ την άλλη. Φέτος τα δεδομένα δεν αλλάζουν ιδιαίτερα, καθώς το μπάτζετ παρέμεινε το χαμηλότερο της κατηγορίας και στόχος φυσικά είναι η παραμονή. Θεωρούμε ότι η έδρα έχει το προβάδισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα επιλέξουμε τον Άσσο.

Μπορεί τη νίκη η Γαλατά

Συνεχίζουμε με το Σούπερ Καπ Τουρκίας, Μπεσίκτας – Γαλατασαράι, με την επιλογή μας είναι το 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στο... θρόνο έπειτα από επτά χρόνια επέστρεψε την περασμένη σεζόν η Μπεσίκτας. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε την κακή κατάσταση των Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι, τερματίζοντας έτσι στο +5 από τη 2η θέση. Στα φιλικά προετοιμασίας της παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, καθώς επικράτησε των Εϊμπάρ (3-0), Μπεϊλέγιεσπορ (4-0) και Ολυμπιακού (1-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Αλ Χιλάλ (1-1) και Χόφενχαϊμ (0-0). Ως η χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περσινή για τη Γαλατασαράι, από την άλλη πλευρά. Τραγικές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, αλλαγές προπονητών, αλλά και 6η θέση είναι το... ρεζουμέ. Φυσικά, η κατάκτηση του Κυπέλλου λειτούργησε σαν… βάλσαμο, ενώ της έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, σβήνοντας έτσι την ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί. Στον πάγκο της βρίσκεται ο τεχνικός Ρέκερινγκ που ανέλαβε πέρσι τη Γαλατασαράι στη δυσκολότερη στιγμή και κατάφερε να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα. Στα φιλικά προετοιμασίας άφησε θετικές εντυπώσεις, καθώς επικράτησε των Ζυρίχη (3-0) και Άαρχους (1-3), αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γιούνγκ Μπόις, ενώ ηττήθηκε με 5-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο μεταγραφικό κομμάτι η Γαλατασαράι συνεχίζει την ενίσχυση της, μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Ντερντιγιόκ, Αζίζ, Καβάντα, Τσιγκερτσί και Μπασάν. Μεγάλο ντέρμπι το σημερινό, πιστεύουμε ότι η Γαλατά έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Over στο Βέλγιο

Περνάμε στο Βέλγιο και το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Μαλίν – Κορτράικ. Έχοντας και την τύχη στο πλευρό της, η Μαλίν πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν την περασμένη εβδομάδα. Πήγε να παίξει εκτός έδρας εναντίον της νεοφώτιστης Έουπεν και μπήκε με το «καλημέρα» δυνατά, δείχνοντας ότι δε θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Προηγήθηκε στο 23’ με τον Βερντιέ, δέχτηκε πίεση, αλλά άντεξε σχετικά εύκολα. Όλα πήγαν καλά για τη Μαλίν, που είδε τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι στο 83’ και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 με τον Ματίς, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο». Πλήρης απογοήτευση για την Κορτράικ την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς με την Άντερλεχτ. Θέλησε να εκμεταλλευτεί την κακό κλίμα στον αντίπαλο, κατάφερε να τον αγχώσει περισσότερο με το 0-1 στο 20’, ωστόσο η συνέχεια ήταν παντελώς διαφορετική. Ανέβασε στροφές η Άντερλεχτ, η Κορτράικ δεν μπορούσε να ακολουθήσει και έτσι βρέθηκε να χάνει 2-1 στο 50’, 3-1 στο 54’ και 4-1 στο 63’! Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 75’ και ίσως να είναι λίγο πλασματικό, ωστόσο σίγουρα καταδεικνύει το πόσο κακό δεύτερο μέρος έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σκληρό ματς το Ισπανία - Λιθουανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ισπανία – Λιθουανία, στον οποίο θα πάμε με το Under 152 πόντους. Η αήττητη Λιθουανία έχει ήδη προκριθεί στην προημιτελική φάση και τις δύο αγωνιστικές που απομένουν θα μάθει την τελική της θέση που αναλόγως με τα δικά της αποτελέσματα και των υπολοίπων, για πιθανές ισοβαθμίες, θα είναι από πρώτη μέχρι τρίτη. Η Ισπανία αντιθέτως κινδυνεύει να μείνει εκτός οκτάδας και απόψε είναι το κρισιμότερο ματς για εκείνη. Πάρα πολύ κρίσιμο ματς λοιπόν και αναμένεται να είναι πολύ σκληρό, αφού η Λιθουανία είναι εκ φύσεως σκληρή ομάδα, το απέδειξε περίτρανα και με την Αργεντινή που είναι άναρχη ομάδα, ενώ και η Ισπανία είναι ομάδα που αφοσιώνεται στην άμυνα στην δεύτερη θητεία του Σκαριόλο στον πάγκο της. Το ζεύγος ήταν ο τελικός του περσινού Eurobasket, όταν η Ισπανία επικράτησε 80-63 και πήρε τον τίτλο. Φέτος το καλοκαίρι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε δύο φιλικά τα οποία νίκησε η Λιθουανία, 87-83 μετά από παράταση (72-72 κανονική διάρκεια) και 78-76. Και τα δύο αυτά ματς ήταν χαμηλού ρυθμού και το πρώτο μεν είχε την παράταση και πήγε ψηλά το σκορ, το δεύτερο δε είχε πολύ μικρότερο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό που το ζεύγος σκόραρε 15 πόντους με βολές και ένα αχρείαστο τρίποντο του Γιουλ στην εκπνοή. Στο ίδιο μοτίβο αναμένουμε τις ομάδες και είναι πιθανή η εμφάνιση ενός χαμηλού σκορ, επομένως η επιλογή είναι το Under 152.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ