Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Δευτέρας (15/08)

Το Betarades.gr προτείνει!

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις από το σημερινό πρόγραμμα. Οι δύο από αυτές προκύπτουν από τη Σουηδία, ενώ θα μας απασχολήσει και το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ.

Γιόνσεπινγκ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος με Α' Σουηδίας και τον αγώνα Γιόνσεπινγκ – Έστερσουντ, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αγριεμένη εμφανίστηκε την περασμένη αγωνιστική η Γιόνσεπινγκ, η οποία συνέτριψε με το επιβλητικό 5-0 τη Φάλκενμπεργκ (εκτός έδρας). Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας επικράτηση για το σύνολο του Τέλιν, είχε πάρει «διπλό» στην πρεμιέρα στην έδρα της Κάλμαρ (0-1), στο ενδιάμεσο μέτρησε απολογισμό 0-3-4. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρήθηκε η Γιόνσεπινγκ, έχοντας συλλέξει 22 πόντους μετά από 17 αγωνιστικές, στο -3 από τα μπαράζ, αλλά με παιχνίδι λιγότερο από την Χέλσινγκμποργκ (19β.). Αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες εντός έδρας εμφανίσεις της, μετρώντας απολογισμό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η άλλη νεοφώτιστη της κατηγορίας, Έστερσουντ, πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη Σούντσβαλ, καθώς μετά την ήττα στον πρώτο γύρο (5-0), διέλυσε την αντίπαλο της με το εμφατικό 4-0 (εντός έδρας). Προβληματική η παρουσία της όποτε απομακρύνεται από την έδρα της, καθώς μετρά μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Νίκη για Τρέλεμποργκ

Συνεχίζουμε με Β' Σουηδίας και τον Άσσο στον αγώνα Τρέλεμποργκ – Ατβίνταμπεργκ. Με μπόλικη δόση τύχης η Τρέλεμποργκ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το Σόντερτελιε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Συριάνσκα. Δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία και τρίτη στα τελευταία τέσσερα, επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (2-3-0), ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους στη συλλογή της, έχει διαφορά ασφαλείας από τα μπαράζ υποβιβασμού (στο +9 από την Ασιρίσκα). Πολύ σκληροτράχηλη στην έδρα της, είναι αήττητη με ρεκόρ 4-5-0. Από την άλλη πλευρά, η Ατβίνταμπεργκ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας της Έργκριτε με 3-1. Αδύναμη εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 2-2-5, έχοντας τη χειρότερη άμυνα μαζί με την ουραγό Άνγκελχολμς με 19 γκολ παθητικό σ’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Επιλογή η Νιγηρία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Νιγηρία – Βραζιλία, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ +8.5 πόντων της Νιγηρίας. Από τις δύο ομάδες, μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση έχει πραγματικά η Νιγηρία η οποία έχει παίξει καλά στα τρία τελευταία και μετά από τις καλές εμφανίσεις, αλλά ήττες, απέναντι σε Λιθουανία και Ισπανία, ήρθε η ώρα της νίκης απέναντι στην Κροατία σκοράροντας 17 τρίποντα. Η Βραζιλία δεν βγάζει καμία εμπιστοσύνη και το μόνο που παρουσιάζει είναι κάποια ξεσπάσματα, αποτέλεσμα της έδρας μόνο. Αξίζει ποντάρισμα στη Νιγηρία με το +8.5 αφού ο αγώνας είναι ο πρώτος χρονικά και αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν για τη νίκη, με την ευχή να πάνε καλά για εκείνες τα επόμενα αποτελέσματα. Επιλογή η Νιγηρία +8.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ