Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης (01/09)

Το Betarades.gr προτείνει!

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων (είτε φιλικά ματς είτε παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018) κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι κι εμείς καταλήξαμε σε ζευγάρι επιλογών. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Over στην Ολλανδία

Ξεκινάμε με το δυνατό φιλικό της Εθνικής μας ομάδας επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στους “οράνιε”, επιλέγοντας το Over 2.5. Μια άλλη Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει ο Μίκαελ Σκίμπε, μετά την εκκωφαντική αποτυχία των προκριματικών, στην οποία ο Γερμανός δεν είχε συμμετοχή. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οφείλει να αφήσει πίσω του τις τραγικές εμφανίσεις των τελευταίων δύο χρόνων (μετά το Μουντιάλ) και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια επιστροφής στις μεγάλες διοργανώσεις, αρχής γενομένης απ’ την ερχόμενη Τρίτη με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ. Δεν είναι κακός ο όμιλος με Βοσνία, Κύπρο, Βέλγιο, Εσθονία και Γιβραλτάρ, με δεδομένο όμως ότι η Ελλάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική και όχι… το πτώμα που είδαμε στα προκριματικά του Euro. Έξι φιλικά έχει παίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Σκίμπε, μετρώντας ρεκόρ 2-1-3. Τελευταία τεστ τα δύο ματς με την Αυστραλία τον περασμένο Ιούνιο (ήττα 1-0 και νίκη 2-1), όπου ο Γερμανός δοκίμασε αρκετά νέα πρόσωπα.

Σε νέα εποχή μπαίνει η Ολλανδία, μετά την παταγώδη αποτυχία της μη πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας. Οι «οράνιε» προέρχονται απ’ την ανεπανάληπτη «σφαλιάρα» στα προκριματικά, καθώς έμειναν εκτός του Euro για πρώτη φορά μετά το 1984. Πολύ κακή η παρουσία τους, έφερε την απομάκρυνση του Γκους Χίντινκ τον Ιούνιο του 2015, για να αναλάβει στα τελευταία πέντε ματς ο Μπλιντ, που κέρδισε μόνο Λετονία και Καζακστάν, ηττήθηκε από Ισλανδία (0-1), Τουρκία (3-0) και Τσεχία (2-3). Μετά το φινάλε των προκριματικών ακολούθησαν έξι φιλικά με Ουαλία (νίκη 2-3), Γαλλία (ήττα 2-3), Αγγλία (εκτός έδρας νίκη 1-2), Ιρλανδία (1-1), Πολωνία (νίκη 1-2) και Αυστρία (νίκη 0-2), παιχνίδια όπου η Ολλανδία είχε ενθουσιασμό, αλλά και αρκετά κενά διαστήματα. Ηχηρές απουσίες απ’ τις κλήσεις του Μπλιντ, απ’ όπου λείπουν –κλασικά- τα ονόματα των Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, ενώ δεν κλήθηκαν επίσης οι Ντεπάι και Χούντελαρ.

Ανώτερη η Αργεντινή

Η δεύτερη σημερινή μας επιλογή είναι το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την Αργεντινή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Αργεντινής με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Αργεντινή κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ιδιαίτερο για την Εθνική Αργεντινής το σημερινό ματς απέναντι στην Ουρουγουάη. Καταρχάς ο Εντγκάρντο Μπάουσα θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των «αλμπισελέστε», έχοντας διαδεχθεί τον Τάτα Μαρτίνο μετά τη νέα απώλεια τίτλου στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Η μεγαλύτερη είδηση είναι, όμως, η παρουσία του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε ανακοινώσει την αποχώρηση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τη λήξη του Κόπα Αμέρικα, αλλά τελικά μεταπείστηκε ύστερα από τις ενέργειες του Μπάουσα και τις εκδηλώσεις λατρείας του αργεντίνικου λαού. Ο Μέσι ταξίδεψε με ενοχλήσεις στην πατρίδα του, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα «σφίξει τα δόντια» και θα αγωνιστεί από την αρχή. Η Αργεντινή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, με σερί 3-2-1. Βέβαια, έχει συνδυάσει με νίκες τα τρία τελευταία παιχνίδια της στα προκριματικά (0-1 επί Κολομβίας, 1-2 επί Χιλής, 2-0 επί Βολιβίας). Θυμίζουμε ότι στο επετειακό Κόπα Αμέρικα είχε μετρήσει 5/5 νίκες με απολογισμό γκολ 16-1 πριν… χάσει το τρόπαιο στον τελικό από τη Χιλή.

Με τον Όσκαρ Ταμπάρες να συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της και τον Λουίς Σουάρες να δίνει κανονικά το «παρών» (μετά τη λήξη της ποινής του), η Εθνική Ουρουγουάης θέλει να… αφήσει πίσω της την αποτυχημένη παρουσία στο επετειακό Κόπα Αμέρικα και να δώσει συνέχεια στην καλή πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Η «σελέστε» γνώρισε αποκλεισμό στη φάση των ομίλων στα γήπεδα των ΗΠΑ, γνωρίζοντας τις ήττες από Μεξικό (3-1) και Βενεζουέλα (1-0) και κερδίζοντας μόνο την Τζαμάικα με 3-0. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (2-1 από Ισημερινό εκτός) συνθέτουν τον απολογισμό της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, όπου μοιράζεται αυτή τη στιγμή την κορυφή του ομίλου με τον Ισημερινό. Βέβαια, αγνοεί τη νίκη στις δύο τελευταίες εξόδους της (0-1-1).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη