Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (02/09)

Το Betarades.gr προτείνει!

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει, ωστόσο, σε τρία παιχνίδια, από Β' Ισπανίας, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και προκριματικά Euro U21. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Κερδίζει το Τρινιντάντ

Ξεκινάμε με τον αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, Τρίνινταντ & Τομπάγκο – Γουατεμάλα, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο. Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται το Τρίνινταντ & Τομπάγκο στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουατεμάλα για να πανηγυρίσει κι επίσημα την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Χαρτ βρίσκεται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου έχοντας συγκεντρώσει δέκα βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη Γουατεμάλα που βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του 4ου γύρου. Από την άλλη πλευρά, μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Γουατεμάλα στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλη με τις Βενεζουέλα (1-1 εντός έδρας) και Παναμά (0-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των ΗΠΑ (4-0 εκτός έδρας) και Αρμενία (7-1 εντός έδρας). Η τελευταία φορά που κατάφερε να επικρατήσει του Τρίνινταντ χρονολογείται στις 27 Μαρτίου του 2005 (5-1 εντός έδρας).

Νίκη για Ισλανδία

Συνεχίζουμε με Euro U21 και την αναμέτρηση Β. Ιρλανδία U21 – Ισλανδία U21, με την επιλογή μας να είναι το Διπλό. Σε αντίθεση με την εξαιρετική πορεία της «μεγάλης» εθνικής ομάδας της Βορείου Ιρλανδίας στο πρόσφατο Euro της Γαλλίας, η δική της στα προκριματικά για την πρόκριση στο Euro U21 της Πολωνίας, μόνο ως απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Ίσως και κάτι παραπάνω. Κι αυτό γιατί μετά από 8 παιχνίδια στην προκριματική φάση, όπου μετράει 7 ήττες και μία ισοπαλία (1-1 εκτός έδρας απέναντι στον σημερινό της αντίπαλο!) βρίσκεται... δικαιότατα στην τελευταία θέση του ομίλου και αποδεικνύει πως δεν είναι, ακόμη, στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες U21. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, που δείχνει σε… αποσύνθεση, η Ισλανδία τα πηγαίνει, μέχρι στιγμής, περίφημα στον όμιλο και δεν είναι καθόλου τυχαίο, επίσης, πως βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλλία, έχοντας, μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο και την αντιμετωπίζει την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει καταγράψει πολλές καλές εμφανίσεις, ενώ στα θετικά της συμπεριλαμβάνεται επιπλέον το γεγονός πως δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα.

Σκοράρουν στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με το Goal / Goal στο παιχνίδι της Β' Ισπανίας, Σεβίλλη Β – UCAM Μούρθια. Δύο ομάδες, οι οποίες προήχθησαν φέτος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, κοντράρονται απόψε στο «Viejo Nervion». Η γηπεδούχος Σεβίλλη Β έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, με το ισόπαλο 3-3 της πρεμιέρας απέναντι στη Χιρόνα να συνοδεύεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Τενερίφη. Ο Κοτάν άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, όμως η αποβολή του Ίβι Λόπεθ δύο λεπτά αργότερα έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στο 68′. Η UCAM Μούρθια, από την πλευρά της, δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας συλλέξει ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα γνώρισε δίκαιη εντός έδρας ήττα από τη Σαραγόσα με 3-1, όμως την περασμένη Κυριακή ήταν σαφώς βελτιωμένη, κρατώντας την Κόρδοβα στο ισόπαλο 1-1.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης