Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Τριάδα με στήριγμα τη Χάβρη

Προτάσεις για στοίχημα από το Betarades.gr

Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Η βασική μας πρόταση έρχεται από τη Β' Γαλλίας, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται από έναν αγώνα της Β' Γερμανίας και έναν της Δανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προβλέψεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα στο πάμε στοίχημα live, στην κατηγορία «κουπόνι»!

«Τρίποντο» για Χάβρη

Ξεκινάμε με το παιχνίδι Χάβρη – Ντιζόν, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο. Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως η απροσδόκητη (;) φυγή του Μπομπ Μπράντλεϊ από τον πάγκο της για λογαριασμό της Σουόνσι θα δημιουργούσε «ωστικό κύμα» που θα παρέσερνε αγωνιστικά και τη Χάβρη, όμως στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, μόνο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Στο (ουσιαστικό) ντεμπούτο του Ολιβιέ Τανσό στην τεχνική της ηγεσία, η Χάβρη συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή, επικρατώντας με 3-1 της Κλερμόν και παρουσιάζοντας αρκετά νέα και ενθαρρυντικά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, η Αζαξιό μπορεί εκτός έδρας να είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στην κατηγορία, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις δύο από τους 15 βαθμούς της, στην έδρα της, όμως, δεν αστειεύεται και το απέδειξε και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που είχε να δώσει εκεί απέναντι στις δυνατές Μπρεστ και Ρεμς. Απέναντι στην πρώτη έμεινε στο 1-1, δεχόμενη την ισοφάριση στα τελευταία δέκα λεπτά, αλλά κόντρα στη δεύτερη, χάρη σε ένα τέρμα του αμυντικού Σαρλ μετά από κόρνερ στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα σήμερα και θα στηρίξουμε τη Χάβρη.

Μπορεί η Σίλκεμποργκ

Συνεχίζουμε με το Χ2 στην αναμέτρηση Βίμποργκ – Σίλκεμποργκ. Η Βίμποργκ εκεί που έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η σπουδαία εκτός έδρας νίκη που είχε σημειώσει στα μέσα του περασμένου μήνα απέναντι στη Μπρόντμπι, θα αποτελούσε το εφαλτήριο της αγωνιστικής της ανάκαμψης, αποδεικνύεται πως της έκανε… κακό τελικά, αφού παρέμεινε χωρίς νίκη στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της. Συγκέντρωσε, μάλιστα, μόλις έναν βαθμό κι αυτόν, απέναντι στην ισχυρή Κοπεγχάγη, δείχνοντας πως τα πηγαίνει καλά απέναντι στους «μεγάλους» της Δανίας, αλλά δεν τα καταφέρνει στα θεωρητικά «μικρά» παιχνίδια. Στον αντίποδα, λίγο το γεγονός ότι προερχόταν από αναμέτρηση που διήρκησε 120 λεπτά απέναντι στη Σκίβε για το κύπελλο Δανίας και λίγο το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει την κορυφαία ομάδα της χώρας, οδήγησαν τη Σίλκεμποργκ σε μια μάλλον «φυσιολογική» και «εντός προγράμματος» εκτός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη με 2-0. Αν εξαιρέσει κανείς την σχετικά αναμενόμενη ήττα από την Κοπεγχάγη, η Σίλκεμποργκ δεν τα πηγαίνει και άσχημα τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις και μετρώντας ορισμένες ενθαρρυντικές εμφανίσεις, που βελτίωσαν και την ψυχολογία της, ενώ σήμερα πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να πάρει και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Νίκη για Φορτούνα

Επόμενη επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ – Αρμίνια Μπίλεφλεντ. Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα η Φορτούνα Ντίσελντορφ, επικρατώντας εκτός έδρας της Μόναχο 1860. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από την ήττα απότην Μπραουνσβάιγκ (2-1 εκτός έδρας), και την ισοπαλία κόντρα στην Καρλσρούη (1-1 εντός έδρας). Αήττητη παραμένει η ομάδα από το Ντίσελντορφ στις τέσσερις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Από την άλλη πευρά, η Μπίλεφελντ συνεχίζει να παραμένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα (πέντε ισοπαλίες, τέσσερις ήττες/ 10-15 τα γκολ) και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Το συγκρότημα του Ρεμ κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ