Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε στοίχημα: Χαμηλό σκορ στο Μπάμπεργκ

Το Betarades.gr προτείνει!

Χαμηλοί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα, όπου δεν παρατηρούνται αξιόλογες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα μας απασχολήσουν αγώνες της Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Αναντολού Εφές, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ το Miami Open του τένις. Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπάμπεργκ – Νταρουσάφακα, όπου επιλέγουμε το Under 156.5. Παιχνίδι μονόπλευρου ενδιαφέροντος είναι το σημερινό στη Γερμανία, καθότι η Μπάμπεργκ έχει αποκλειστεί, ενώ η Νταρουσάφακα ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στην τελική οκτάδα. Οι Γερμανοί έρχονται απ’ το εκτός έδρας 76-84 επί της ουραγού Αρμάνι, θέλουν απλά να τελειώσουν αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό αναμένεται να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Η Νταρουσάφακα, απ’ την άλλη, έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης χάρη στο εντός έδρας 73-67 επί της Γαλατασαράι που την διατήρησε ένατη της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-14. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη σήμερα, έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική να κρατούν την τύχη στα χέρια τους στο εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου με απλή νίκη θα προκρίνονται ως όγδοοι. Η Μπάμπεργκ είναι εντελώς αδιάφορη, δεν είναι καλά και νίκησε μόνο την αδύναμη Αρμάνι τις τελευταίες 15 ημέρες, άρα η Νταρουσάφακα με το κίνητρο πρέπει να τα δώσει όλα για το «διπλό». Αξίζει η νίκη της φιλοξενούμενης σε απόδοση κοντά στο 1.60, όπως αξίζει και το Under 156.5.

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Αλεξάντερ Ζβέρεβ – Νικ Κύργιος, στο πλαίσιο του Miami Open, όπου επιλέγουμε τη νίκη του Ζβέρεβ. Μόλις μια εβδομάδα μετά την συνάντηση τους στον τρίτο γύρο του Indian Wells, οι Αλεξάντερ Ζβέρεβ και Νικ Κύργιος θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι. Την περασμένη εβδομάδα, ο Αυστραλός ήταν αυτός που κατάφερε να υπερισχύσει κερδίζοντας με 2-0 σετ, όμως σε αυτά τα αργά court του Μαιάμι όπου το σερβίς δεν αναμένεται να έχει την ίδια ισχύ και με τον Ζβέρεβ να έρχεται με πολύ πιο ανεβασμένη ψυχολογία, τα δεδομένα δείχνουν ένα πολύ πιο αμφίρροπο αγώνα. Ο Γερμανός προέρχεται από την μεγάλη του επικράτηση απέναντι στον Στάνλισας Βαβρίνκα, ενώ απ’ την άλλη ο Κύργιος επικράτησε του μαχητικού Ντανίντ Γκοφίν. Ο Ζβέρεβ δείχνει πολύ πιο επιθετικογενής σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells και παίζοντας σήμερα στη βραδινή ζώνη, όπου οι συνθήκες αναμένονται λίγο πιο αργές, θα έχει την ικανότητα να παίξει σταθερότερα και με καλό βάθος στα χτυπήματα του ώστε να ωθήσει τον Κύργιο στην άμυνα και να τον αναγκάσει έτσι σε επιπόλαιες ενέργειες και αβίαστα λάθη. Έτσι λοιπόν θα πάμε σήμερα κόντρα στα προγνωστικά κρατώντας ως βασικό προγνωστικό τένις της ημέρας την επικράτηση του Ζβέρεβ.

Καταλήγοντας, ας κάνουμε μια περίληψη των υπολοίπων αγώνων του σημερινού προγράμματος της Ευρωλίγκα. Στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζει τις αντοχές του εκτός έδρας κόντρα στη σούπερ φορμαρισμένη Αναντολού Εφές. Οι Πειραιώτες είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, καθότι έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, διατηρούν κάποιες αμυδρές ελπίδες για τη δεύτερη θέση (χρειάζονται δύο νίκες, η μια εκ των οποίων εκτός έδρας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ), όμως το πιθανότερο είναι ότι θα τερματίσουν τρίτοι. Απ’ την άλλη, η Εφές είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από εφτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και χρειάζεται ακόμη μια για να πλησιάσει στην έκτη θέση. Στο άλλο ματς του σημερινού προγράμματος, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σ’ ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, καθότι οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα