Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Με το διπλό της Γκρέμιο

Το Betarades.gr προτείνει!

Στο Confederations Cup στρέφεται το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Αυστραλία – Γερμανία, όπου άπαντες περιμένουν να τεστάρουν την ετοιμότητα των «φιλοξενούμενων», που θα παραταχθούν χωρίς τους μεγάλους «αστέρες». Δράση υπάρχει επίσης σε Βραζιλία, Νορβηγία και Σουηδία, όπως επίσης και σε Περού, Βολιβία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, ωστόσο πρώτα να θυμίσουμε πως μπορείτε να μαθαίνεται όλα τα αποτελέσματα αγώνων που σας ενδιαφέρουν στη Livescore υπηρεσία μας.

Μπορεί τη νίκη η Γκρέμιο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κρουζέιρο – Γκρέμιο, όπου επιλέγουμε το 2 DNB. Σε πλήρη αντίθεση οι πορείες των δύο ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι απογοητευτικοί με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Κορίνθιανς. Ήταν η τρίτη φορά που δε σκοράρουν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έμειναν στους 10 πόντους έπειτα από 7 αγώνες, σήμερα παίζουν υπό πίεση. Υποδέχονται την Γκρέμιο, που είναι σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-2 επί της Φλουμινένσε. Έρχονται από πέντε σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, κέρδισαν τα 9/10 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας (!), βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 18 πόντους, στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Κορίνθιανς, σήμερα με νίκη θα περάσουν πρώτοι. Ποντάρουμε στο μομέντουμ της Γκρέμιο και επιλέγουμε 2 DNB.

Με το NG στο Πολωνία - Σουηδία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πολωνία – Σουηδία για το Euro U21, όπου επιλέγουμε το NG. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ ομίλου. Οι Πολωνοί είναι οι διοργανωτές του τουρνουά, όμως δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά τις υποχρεώσεις τους, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν 1-2 απ’ τη Σλοβακία. Προηγήθηκαν νωρίς, όμως δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την κατάσταση, έχασαν και πλέον παίζουν υπό πίεση στα υπόλοιπα δύο ματς του ομίλου. Ξέρουν ότι οφείλουν να κάνουν 2/2 νίκες, σήμερα υποδέχονται τη Σουηδία, που έκανε θετική πρεμιέρα με το 0-0 κόντρα στη θεωρητικά ανώτερη Αγγλία. Βέβαια, αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν η Σουηδία, που έχασε πέναλτι και είχε και δοκάρι. Οι Σκανδιναβοί δεν έχουν άγχος, ξέρουν ότι όσο περνούν τα λεπτά η πίεση θα αυξάνεται για τους διοργανωτές Πολωνούς και αναμένεται να παίξουν «κλειστά». Θα πάμε με το NG.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ