Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Επιλογές από Ισπανία και Συνομοσπονδιών

Το Betarades.gr προτείνει!

Αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/06). Θα επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αλλά και στα πλέι οφ της Β' Ισπανίας, εκεί όπου Χετάφε και Τενερίφη παίζουν όλη τη σεζόν σε μία "ζαριά", διεκδικώντας την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Με τα γκολ Μεξικό και Ρωσία

Ξεκινάμε από το Confederations Cup και τον αγώνα Μεξικό - Ρωσία. Το Μεξικό δίνεται φαβορί στις εταιρίες στοιχημάτων, εμείς όμως θα ασχοληθούμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αήττητοι πορεύονται μέχρι στιγμής οι Μεξικανοί, καθώς στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Πορτογαλία, ενώ στη συνέχεια επικράτησαν 2-1 της Νέας Ζηλανδίας. Σήμερα, ο βαθμός της ισοπαλίας τους αρκεί για να προκριθούν στα ημιτελικά, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τη Ρωσία, η οποία χρειάζεται μόνο νίκη, με δεδομένο ότι ο Πορτογάλοι θα κερδίσουν τους Νεοζηλανδούς. Οι Ρώσοι αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους και θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς με κάθε κόστος, το Μεξικό διαθέτει αξιόλογο σύνολο και θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα κατορθώσουν να σημειώσουν από ένα τέρμα, τουλάχιστον. Επιλογή, επομένως, το Goal / Goal.

Νίκη για Χετάφε

Συνεχίζουμε με τον "άσσο" στην αναμέτρηση Χετάφε - Τενερίφη. Πρόκειται για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Β' Ισπανίας, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ η Τενερίφη κέρδισε στο πρώτο ματς με 1-0. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που παρουσιαστεί ίδιο σκορ με το πρώτο παιχνίδι υπέρ της Χετάφε ακολουθεί παράταση. Αν στην παράταση δεν αλλάξει κάτι, δεν ακολουθούν πέναλτι, αλλά την άνοδο παίρνει η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο, δηλαδή η Χετάφε.

Οι γηπεδούχοι, επομένως, καλούνται να κάνουν την ανατροπή αν θέλουν να πανηγυρίσουν την άνοδο. Στο πρώτο ματς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που υπήρχαν και παρουσιάστηκαν πολύ φοβισμένοι και νευρικοί. Εντός έδρας, βέβαια, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς "τρέχουν" αήττητο σερί 13-5-0 στα 18 τελευταία ματς πρωταθλήματος στο γήπεδό τους, ενώ τα 7/9 πιο πρόσφατα έχουν συνδυαστεί με "καθαρές" νίκες. Η Χετάφε, παρά την ήττα της στον πρώτο αγώνα, παραμένει το φαβορί για την άνοδο. Είναι καλύτερη ομάδα και θεωρούμε ότι σήμερα θα εκμεταλλευτεί την έδρα της, η οποία αποτέλεσε το "όπλο" της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παίρνει αποτέλεσμα η Σίτι

Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και το ντέρμπι της Νέας Υόρκης, Ρεντ Μπουλς - Σίτι, στο οποίο θα πάμε με το Χ2. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα για το Κύπελλο, με τους Ρεντ Μπουλς να επικρατούν 1-0, χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Η Σίτι έβγαλε αντίδραση μετά από εκείνο το ματς Κυπέλλου και απάντησε με το εντός έδρας 2-1 επί του Σιάτλ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Βίγια που σημείωσε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των τελευταίων πέντε αγωνιστικών και την έφερε στους 27 πόντους και την 3η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, στο -4 απ’ το δεύτερο Σικάγο και στο -5 απ’ το πρωτοπόρο Τορόντο. Η Σίτι, επιπλέον, είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος και θεωρούμε ότι σήμερα θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά κα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ