Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Γιουνγκ Μπόις

Το Betarades.gr προτείνει!

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον το Σάββατο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Ελβετίας, της Δανίας, της Σουηδίας και της Βουλγαρίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που προκύπτουν.

Προβάδισμα η Γιουνγκ Μπόις

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με Ελβετία και τον αγώνα Γιουνγκ Μπόις – Βασιλεία, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να θέλουν φέτος να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Βασιλείας. Πέρσι έμειναν και πάλι στη “σκιά” της σημερινής τους αντιπάλου, φέτος μεταγραφικά κινήθηκαν σε φυσιολογικά πλαίσια, με το ρόστερ τους να παραμένει αρκετά νεανικό, αλλά και ποιοτικό.

Η Βασιλεία, από την πλευρά της, προέρχεται από την κατάκτηση του 8ου διαδοχικού τίτλου και θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Μετά από μια διετία ο Ουρς Φίσερ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο και η διοίκηση “έδωσε τα κλειδιά” στο νεαρό αλλά φιλόδοξο Ράφαελ Βίκι που εργαζόταν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχασε τους δύο “μπόμπερ” της Γιάνκο (Σπάρτα Πράγας) και Ντούμπια (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), αλλά έφερε τον Βαν Βολσφσβίνκελ από την Φίτεσε και πριν λίγες μέρες πήρε δανεικό από την Σάλτσμπουργκ τον Ντιμίτρι Ομπερλέν. Η Γιουνγκ Μπόις βρίσκει τη Βασιλεία σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά τις αλλαγές στο ρόστερ και τον πάγκο της. Έχει σχετικά καλή παράδοση με το μέρος της και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ράντερς

Συνεχίζουμε με Δανία και τον αγώνα Ράντερς – Κοπεγχάγη, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ. Η Ράντερς ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σοντερίσκε. Η Κοπεγχάγη, από την άλλη, δυσκολεύτηκε αρκετά να περάσει το “εμπόδιο” της Ζίλινα στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παρά τη νίκη της με 3-1 στη Σλοβακία, ηττήθηκε στη Δανία με 2-1. Πέτυχε, όμως, το στόχο της και την ερχόμενη Τρίτη (25/07) αναμετράται με τη Βαρντάρ στα Σκόπια. Παράλληλα, στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με “γκέλα”, καθώς έμεινε στο εντός έδρας με 1-1 απέναντι στην Άαλμποργκ. Η πρωταθλήτρια Δανίας δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει το μυαλό της και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ενώ σήμερα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που την δυσκολεύει αρκετά. Θεωρούμε ότι η Ράντερς μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κερδίζει η Σίριους

Περνάμε στην Α' Σουηδίας και την αναμέτρηση Σίριους – Χάκεν, στην οποία θα επιλέξουμε τον “άσσο”.Συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά η Σίριους, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να έχανε με 3-1 στην έδρα της Μάλμε, βρήκε, όμως, τον τρόπο να “γυρίσει” το ματς να να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Παρέμεινε, παράλληλα, αήττητη για τέταρτο παιχνίδι, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η Χάκεν, από την πλευρά της, έστω και αν δεν έθελξε με την απόδοσή της, κατόρθωσε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Γιόνσεπινγκ, επικρατώντας με 1-0. Σήμερα το έργο της είναι σαφώς δυσκολότερο. Η Σίριους αποτελεί μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, προέρχεται από 3/4 εντός έδρας νίκες και πιστεύουμε ότι έχει όλα τα “φόντα” για να κερδίσει και τη Χάκεν.

Μπορεί η Λουντογκόρετς

Ολοκληρώνουμε με Βουλγαρία και το 2 DNB στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λουντογκόρετς. Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η ΤΣΣΚΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλάβια Σόφιας. Η Λουντογκόρετς, από την πλευρά της, δίνει το πρώτο της ματς για τη φετινή λίγκα, καθώς το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Λέφσκι Σόφιας αναβλήθηκε. Ο λόγος ήταν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, η οποία στο 2ο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετώπισε την Ζαλγκίρις. Στον πρώτο αγώνα στη Λιθουανία ηττήθηκε 2-1, ωστόσο στη ρεβάνς ανέτρεψε την κατάσταση, επιβλήθηκε 4-1 και την ερχόμενη Τετάρτη (26/07) αναμετράται με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, μπορούν να φτάσουν στη νίκη, ακόμη και αν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ματς που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ