Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Σουηδία

Το Betarades.gr προτείνει!

Ξεκαθαρίζει απόψε η κατάσταση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου το «παρών» δίνουν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας. Το πιο δύσκολο έργο το έχει ο Παναθηναϊκός, που οφείλει να κάνει τεράστια υπέρβαση στη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ έχοντας ως παρακαταθήκη το εκτός έδρας 0-0, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί εναντίον της Έστερσουντ χάρη στο εντός έδρας 3-1. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Προκρίνεται

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ, όπου επιλέγουμε πρόκριση ΑΕΚ. Η «ένωση» έκανε καταπληκτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης της περασμένης εβδομάδας στο Βέλγιο, θα μπορούσε να έχει σκοράρει ένα γκολ και να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά της, στο φινάλε κινδύνευσε αρκετά για να δεχτεί τέρμα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 1-1, σήμερα ο δικέφαλος υποδέχεται την Μπριζ με πολύ καλή διάθεση, ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και πολύ κόσμο στο πλευρό του, χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη καθώς με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ προκρίνεται ο αντίπαλος. Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ θα τα καταφέρει, ποντάρουμε στην πρόκριση της σε απόδοση 2.10.

Υψηλό σκορ στη Σουηδία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Έστερσουντς – ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε Over 2.5. Ο δικέφαλος δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο ντεμπούτο του Λουτσέσκου στον πάγκο του, όμως έκανε την ανατροπή και έφτασε στο 3-1. Το σκορ του προσφέρει πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν απόψε δεν τα καταφέρει. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα, στοιχείο που αλλάζει τις ισορροπίες και σίγουρα προσφέρει πλεονέκτημα στους Σουηδούς. Θεωρούμε ότι το ματς θα «ανοίξει» και το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Παίρνει αποτέλεσμα η Όσιγιεκ

Πάμε στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Όσιγιεκ, όπου επιλέγουμε Χ2. Πέρασε απ’ την Κροατία η Αούστρια Βιέννης, που βρέθηκε να χάνει από νωρίς, όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Θα μπορούσε να φτάσει σε πιο υψηλό σκορ η Αούστρια, ωστόσο ακόμη και με το 1-2 σήμερα έχει το απόλυτο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα, η Όσιγιεκ είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ φέτος, η ήττα απ’ την Αούστρια ήταν η μοναδική των τελευταίων οκτώ αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετράει 2/3 εκτός έδρας νίκες στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, μια εκ των οποίων επί της Αϊντχόφεν (0-1)! Θεωρούμε ότι οι Κροάτες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα και να σταθούν όρθιοι στη Βιέννη, ποντάρουμε στο Χ2.

Κερδίζει ο Άγιαξ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ρόζενμποργκ – Άγιαξ, όπου επιλέγουμε διπλό. Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο «Αίαντας» την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο έλειψε η ουσία και η αποτελεσματικότητα. Σε μεγάλη ημέρα ο γκολκίπερ Χάνσεν για τους Νορβηγούς, που σκόραραν με τον Αντεγκμπένρο στο 77’ και πήραν μια πολύτιμη νίκη, η οποία όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αρκετή για να τους προσφέρει την πρόκριση. Ο Άγιαξ έχει δείξει ότι μπορεί να περάσει από οποιαδήποτε έδρα της Ευρώπης, σήμερα ξέρει πολύ καλά ότι οφείλει να κερδίσει στο Τροντχάιμ αν θέλει να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ποντάρουμε στην ευρωπαϊκή εμπειρία και την ποιότητα των Ολλανδών, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»