Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Τέσσερις επιλογές την Τετάρτη

Το Betarades.gr προτείνει!

Όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, μετά την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε διπλό επίπεδο. Σήμερα θα μας απασχολήσει ο «τελικός» πρόκρισης της Ελλάδας κόντρα στην Πολωνία, όπως και το ματς Φινλανδία – Ισλανδία, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ’ το ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Ανταγωνιστική η Σάντνες

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Σάντνες, όπου επιλέγουμε το +1 ασιατικό χάντικαπ της Σάντνες (σε περίπτωση που η Σάντνες κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η Σάντνες χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο απ’ τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Η Μπόντο Γκλιμτ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 51 πόντους και σήμερα έχει την ευκαιρία με νίκη να επιστρέψει στο +10 απ’ τη δεύτερη Σταρτ, τη στιγμή που η Σάντνες βρίσκεται στην 4η θέση με 39 πόντους, στο -5 απ’ τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες με επιμέρους σκορ 16-1 (!), την ίδια στιγμή που η Σάντνες πορεύεται αήττητη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (4-3-0) και έρχεται από 3/4 εκτός έδρας νίκες. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα είναι ανταγωνιστικοί, επιλέγουμε το +1 ασιατικό χάντικαπ της Σάντνες.

Με το Νo Goal στη Χιλή

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αντοφαγάστα – Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, όπου επιλέγουμε Νο Goal. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Χιλής, με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα μετά το εκτός έδρας 0-4 της Αντοφαγάστα στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν τον χαρακτήρα του φαβορί κόντρα στον υποδεέστερο αντίπαλο, πήραν αυτό που ήθελαν και σήμερα ουσιαστικά θα κάνουν… αγγαρεία. Περιμένουμε ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες απλά να βγάζουν την υποχρέωση, ποντάρουμε στο NG.

Δύσκολο έργο για την Εθνική

Περνάμε στο Ευρωμπάσκετ και την αναμέτρηση Πολωνία – Ελλάδα, όπου επιλέγουμε το +6.5 της Πολωνίας. Είναι «τελικός» πρόκρισης για τις δύο ομάδες, καθώς όποια κερδίσει θα καταλάβει την τέταρτη θέση και θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Στον αντίποδα, ο χαμένος πάει πρόωρα σπίτι του. Η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια απ’ τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του τουρνουά, παίζει απαράδεκτο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ, η πικρή αλήθεια είναι ότι δε δικαιούται να μιλά για πρόκριση. Απέναντι της έχει σήμερα την αξιόμαχη και αξιοπρεπή Πολωνία, που κόντεψε να νικήσει την Γαλλία, ηττήθηκε από την Φινλανδία έπειτα από δύο παρατάσεις και το μόνο κακό διάστημα που έχει παρουσιάσει στην διοργάνωση είναι το τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Σλοβενία. Θεωρούμε ότι θα έρθει ακόμη μια δύσκολη βραδιά για την Ελλάδα, επιλέγουμε +6.5 της Πολωνίας σε απόδοση 1.85.

Over για Φινλανδία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φινλανδία – Ισλανδία, όπου επιλέγουμε το Over 164.5. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού η τύχη της Φινλανδίας δεν εξαρτάται απ’ τα δικά της χέρια. Οι οικοδεσπότες του ομίλου εξασφάλισαν την πρόκριση μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, απομένει να φανεί αν θα τερματίσουν δεύτεροι ή τρίτοι, κάτι που θα εξαρτηθεί απ’ το αποτέλεσμα του αγώνα Σλοβενία – Γαλλία. Οι Ισλανδοί έχουν αποκλειστεί, όμως παίζουν τελείως ελεύθερα σ’ όλο το τουρνουά, δίχως ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα. Οι Φιλανδοί σίγουρα θα θελήσουν να δώσουν μια ακόμη «παράσταση» μπροστά στο κοινό τους, το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε το Over 164.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα