Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Μπορεί η Ουκρανία

Το Betarades.gr προτείνει!

Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, ωστόσο το ενδιαφέρον βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, μια και διανύουμε την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και πιο συγκεκριμένα τα Ουκρανία - Κροατία και Ουαλία - Ιρλανδία.

Ουκρανία με κάλυψη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Ουκρανία - Κροατία, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χαρακτήρα "τελικού" έχει το σημερινό ματς για αμφότερες. Kυνηγούν, ουσιαστικά, την 2η θέση του ομίλου, έχοντας και κάποιες ελπίδες για την 1η, αλλά για να συμβεί το τελευταίο θα πρέπει η Ισλανδία να μην κερδίσει το αδιάφορο Κόσοβο. Η Ουκρανία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Κοσόβου και σήμερα με νίκη θα είναι σίγουρα 2η. Το κλίμα στην Κροατία, από την άλλη πλευρά, δεν είναι καθόλου καλό. Η εντός έδρας "γκέλα" της Παρασκευής (06/10) με τη Φινλανδία (1-1) την έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο, ενώ παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της, Άντε Κάσιτς, και απόψε στον πάγκο θα καθίσει ο Ζλάτκο Νάλιτς, η τελευταία ομάδα του οποίου ήταν η Αλ Αΐν. Οι Ουκρανοί αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, έχουν απέναντί τους μία Κροατία που δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και θεωρούμε ότι έχουν το προβάδισμα για να πάρουν σήμερα τη νίκη.

Προβάδισμα Ουαλία

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το πρόγραμμα της Δευτέρας, προκύπτει από το παιχνίδι Ουαλία - Ιρλανδία και είναι το Άσσος ημίχρονο, ή Άσσος τελικό. Πολύ μεγάλο ματς στο Κάρντιφ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν, μίνιμουμ, τη 2η θέση του ομίλου τους και την παρουσία τους στα μπαράζ. Οι Ουαλοί την προηγούμενη Παρασκευή (06/10) κέρδισαν 0-1 εκτός έδρας τη Γεωργία, πανηγύρισαν το τρίτο διαδοχικό "τρίποντό" τους, διατηρώντας, παράλληλα, ανέπαφη την εστία τους. Από την άλλη, η Ιρλανδία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της αδύναμης Μολδαβίας, ωστόσο το έργο της σήμερα είναι σαφώς δυσκολότερο. Η Ουαλία αγωνίζεται στο γήπεδό της και έχει το προβάδισμα. Μπορεί να κερδίζει είτε στο ημίχρονο, είτε στο τέλος του αγώνα και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα