Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Επιλογές από τα Βαλκάνια

Το Betarades.gr προτείνει!

Μια γεμάτη Δευτέρα είναι η σημερινή, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις σε Α’ Ισπανίας, Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α, Τουρκία και φυσικά στη δική μας Σούπερλιγκ. Η προσοχή μας αυτή τη φορά θα στραφεί σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα όπως αυτά των Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, ανάμεσα στα άλλα, πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το στοίχημα, όπως για παράδειγμα το “πως ανοίγω λογαριασμό στην paysafe”.

Με τα γκολ στη Βουλγαρία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ – Βερέγια, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Βουλγαρίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες περίπου αντίστοιχης δυναμικής. Η Μπότεφ Πλόβντιβ καταλαμβάνει την 5η θέση με 17 πόντους και ρεκόρ 5-2-4, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, όπου σημείωσε συνολικά 12 γκολ! Στον αντίποδα, η Βερέγια βρίσκεται στην 4η θέση με 20 πόντους και ρεκόρ 6-2-3 και επιμέρους σκορ 13-13, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (2-1-0), έρχεται από τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας Over 2.5 (2-0-2). Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα η Μπότεφ Πλόβντιβ, έχουν σημειωθεί 41 γκολ σε 11 παιχνίδια της, δηλαδή πάνω από 3.5 μέσο όρο! Προφανής επιλογή το Over 2.5 στην καλή απόδοση του 1.90.

Προβάδισμα η Κονκόρντια

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πόλι Τιμισοάρα – Κονκόρντια, όπου επιλέγουμε 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Α’ Ρουμανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ. Η μεν Τιμισοάρα πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), την ίδια στιγμή που η Κονκόρντια πήρε τρεις διαδοχικές νίκες και κέρδισε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία. Στους 18 πόντους οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 5-3-5, κέρδισαν μόλις μια φορά στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς (1-2-1), σήμερα υποδέχονται τη φορμαρισμένη Κονκόρντια, που έρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, επίσης κέρδισε τα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος! Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα προς την πλευρά της Κονκόρντια, θα πάμε με το 2 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα