Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Τρεις προτάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ

Το Betarades.gr προτείνει!

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/10), με τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ να πρωταγωνιστούν. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στη Βαρκελώνη, στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν, όμως, τρεις άλλες αναμετρήσεις! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο που έχουν αποκτήσει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Με τα γκολ στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από τον αγώνα Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ. Οι Πορτογάλοι δεν έχουν ακόμη βαθμό στον όμιλο, καθώς τις δύο πρώτες αγωνιστικές ηττήθηκαν από ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2 εντός) και Βασιλεία (5-0 εκτός). Είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και η Γιουνάιτεντ, η οποία είναι πολύ ικανή επιθετικά, θα βρει χώρους. Περιμένουμε αρκετά "ανοιχτό" ματς, το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Over στη Ρωσία

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη Over, αυτή τη φορά στον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βασιλεία. Η ΤΣΣΚΑ διακρίνεται για τις αμυντικές επιδόσεις της στη Ρωσία, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο, με το Over να έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο παιχνίδια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης (Μπενφίκα νίκη 1-2 εκτός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήττα 1-4 εντός). Η Βασιλεία, από την πλευρά της, στην πρεμιέρα δέχθηκε τρία τέρματα από τη Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια συνέτριψε με 5-0 την Μπενφίκα. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, θα "τιμήσουμε" το Over.

"Εύκολα" η Τσέλσι

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Τσέλσι - Ρόμα, όπου θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των "μπλε" (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Τσέλσι κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Η Τσέλσι προέρχεται από την "γκέλα" με την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο στην Ευρώπη έχει κάνει το 2Χ2, περνώντας, μάλιστα, την προγούμενη αγωνιστική νικηφόρα από την έδρα της Ατλέτικο (1-2). Η Ρόμα για μία ακόμη χρονιά δείχνει ότι δεν μπορεί να πετύχει το... κάτι παραπάνω, η απουσία του Μανωλά από το κέντρο της άμυνας είναι πολύ σημαντική, θεωρούμε ότι το συγκρότημα του Κόντε όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά θα καλύψει και το χάντικαπ.

"Μιλάνε" οι άμυνες

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα για το Eurocup, Λοκομοτίβ Κουμπάν - Άλμπα Βερολίνου, με την επιλογή μας να είναι το Under 154 πόντοι. Με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς παίζουν οι γηπεδούχοι, στους δύο επίσημους αγώνες που έχουν δώσει φέτος, νίκησαν 62-88 την Καλέβ στην πρεμιέρα της VTB και 61-63 τη Λιμόζ στην πρεμιέρα του Eurocup. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Άλμπα, η οποία μέχρι στιγμής δέχεται 67.5 πόντους κατά μέσο όρο στην Μπουντεσλίγκα. Θα "μιλήσουν" οι άμυνες στο σπουδαίο ματς του ομίλου C, υψηλό είναι το όριο των 154 πόντων, οπότε η προφανής επιλογή είναι το Under.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ